Prestrena: Ma Ma

0
195

Només saber que el tema de la pel·lícula era el càncer de mama, ja em cridava l’atenció veure-la i saber que els protagonistes eren Penélope Cruz i Luis Tosar, ja em van reafirmar. Només em frenava pensar que, evidentment, no seria una comèdia i que aniria amb la meva filla però, cada vegada, la meva nena, em sorprèn més. Quan li vaig preguntar si volia veure-la, de seguida em va dir que sí. I cap al cine, que ens vàrem anar.

La peli, com era d’esperar és un drama, tot i que amb una petita dosi d’humor. Penélope ens presenta la degeneració del cos, per culpa del tractament i la història de desamor i amor que la envolta, serveix per alleugerar la carrega emocional de la cinta.

De totes maneres, em faig fer un far de plorar i ma filla… no…

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here