Col·labora amb Univers Agatha i l’autisme

0
1143

Les casualitats, són una norma en la meva vida, en el meu dia a dia. 
Per casualitat, vaig començar aquest blog… Per casualitat, he anat a alguns concerts… Per casualitat, he conegut diferents músics…
L’última casualitat? Un company de feina, coneix i és amic des de fa molt de temps, d’una persona amb la, per casualitat un dia vaig creuar-me,virtualment parlant: Univers Agatha i Gabriel María Pérez «Yeti» (president de l’associació), que es dedica difondre i sensibilitzar sobre l’autisme.
El que no és casualitat és que la tasca d’en Gabriel i d’Univers Agatha sigui reconeguda i recolçada per escriptors, músics i, en definitiva amcis.

Ara Unviers Agatha ha tret a la venda un CD solidari, on 15 músics amb posat la seva música desinteresadament. I, per casualitat, entre ells és troben noms com Pere Pèries, amb el ja fa més dún any, per casualitat em vaig creuar i em va captivar amb la seva música i amb la seva  carismàtica personalitat.

Doneu un cop ull per youtube i veureu com trobeu músics, als que voldreu seguir escoltant i comprobareu que, un recull com aquest, per 10e i destinats a la solidaritat, és un regal… per tothom.

El CD el podeu comprar a la web de l’associació i a diversos llocs de Barcelona o també podeu assistir a la presentació que faran aquest divendres dia 29 a La Sedeta a les 18:45 hores.

Resultado de imagen de la sedeta cd univers agatha
Més info:
Web Univers Agatha
Facebook Univers Agatha
Twitter @universagatha
 
Col·labora
Visita la seva Botiga solidaria
Ajuda’ls i Fes-te soci o Fes un donatiu

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here