Valga’m Déu vol electrificar Sant Feliu

0
240

Fa temps que el meu camí, virtualment parlant i per casualitat, es va creuar amb Joan Arjona, creador i ànima de Valga’m Déu.
Per aquestes coses del destí, el nostre món virtual, va convertir-se amb real el 21/02/2015, quan vàrem assistir a la presentació del seu EP. Aquell dia vaig poder comprovar que el carisma, que li endevinava, no era imaginació meva, sinó que era molt real. En Joan, contagiava les seves ganes i passió per la música. El directe era força bo, tot i que estava iniciant el seu camí.

Des de llavors, no hem perdut contacte, tot i que només hem pogut coincidir amb ell i veure’l en directe una vegada més. Segueixo el seu camí i les xarxes em deixen endevinar que va consolidant, a poc a poc i sense presses, el seu espai en el món musical.

Ara, els Valga’m Déu engeguen en elèctric, amb una formació renovada, pel que fa a guitarres i bateria amb
Sergi Ulldemolins (a la guitarra elèctrica) i
en Vicenç Maicas (a la bateria) 
que s’uneixen al Joan Arjona (veu i guitarra acústica) i al Marc Subirachs (baix)

El pròxim dissabte 30, al Rock and Roses de Sant Feliu, teniu una bona oportunitat per veure en directe a un grup que comença a guanyar una audiència fidel al hard rock més clàssic i amb unes pinzellades de pop i grunge o, com ells mateixos diuen, a un Art/hard rock amb un estil molt personal i directe sense gaires floritures. Una mescla

que els fa molt atractius i en un directe que tindrà temes propis i algunes covers molt conegudes.

Que trobareu al concert?
Actitut, Ganes, Passió per la música i, per descomptat, un Rock autèntic, a mans d’un grup amb molta personalitat sobre un escenari.
El concert és amb entrada lliure i l’obertura de portes serà a les 23.00 hores i el concert està previst per les 23.45 hores.
Nosaltres pensem anar… i tu?

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here