Sopa de Cabra estrena Sense Treva amb 3 grans esportistes

0
108


Sopa de Cabra ha fet públic através de les seves xarxes socials i el seu web www.sopadecabra.cat, el clip de “Sense treva”, el segon single del desè disc d’estudi de la seva carrera, Cercles

Aquesta nova cançó de Sopa de Cabra parla de l’esperit de superació i ho fa mostrant la quotidianitat dels esportistes Kilian Jornet (esquiador i corredor de muntanya), Araceli Segarra (alpinista) i Albert Llovera (pilot de ral·li), que són tres referents de superació i esforç, a més de ser tres persones que mereixen l’estimació i l’admiració de la banda gironina. Gràcies a la generositat de l’Araceli, l’Albert i el Kilian, ha estat possible aquest vídeo dirigit per Àlam Raja.

Sopa de Cabra comença 2016 amb l’energia i el positivisme d’haver estat el grup que més discos en llengua catalana ha venut al darrer Nadal gràcies a Cercles. A més, el pròxim 6 de maig, el grup començarà a Lleida una gira que els portarà per diversos escenaris dels Països Catalans. Les dates de la gira es poden consultar a www.sopadecabra.cat.

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here