El Teatre Auditori de Sant Cugat presenta la nova temporada

0
174
El passat dilluns dia 11, el Teatre-Auditori de Sant Cugat, va presentar la Temporada 2016-2017, en una gala presentada per Maria Cusó i Jofre Llombart.
A la gala, van assistir més de 600 persones que, va poder gaudir de les actuacions de Joan Pera, Vell & Albert Solà, Roger Sans, Clara Peya, Júlia Farrés-Llongueras & Viviana Salisi, Manu Guix i Mone i, també, de la presència de Lloll Bertran, Jordi Banacolocha, Elsa Anka, Paco Mir, Josep Ferré, Emma Vilarasau, Laura Borràs, Pep Moliner i Dj Nieto.
En aquesta temporada, es comptarà amb 10 espectacles de teatre, 1 musical, 1 òpera, 10 concerts de música, 3 espectacles de dansa, 5 concerts de música clàssica (3 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat), 2 espectacles d’humor, 7 espectacles familiars i 2 espectacles de poesia.
Han apostat per una mirada internacional que s’inicia amb el concert excepcional de fora de temporada de Suzanne Vega, avui divendres 15 de juliol, i que continuarà amb un seguit de concerts
com Avishai Cohen Trio i Barbara Hendricks, programats dins del 48è Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Rufus Wainwright, en col·laboració amb el Festival Temporada Alta, l’espectacle ‘The Tempest’ en llengua anglesa i sobretitulat en català, i l’espectacle de dansa de la Junior Company del Ballet Nacional d’Holanda.
A banda dels espectacles de la temporada, la programació OFF Teatre-Auditori té una sèrie d’activitats complementàries per enriquir la seva programació, tals com assajos de dansa oberts al públic, xerrades prèvies i posteriors amb la companyia o la direcció, la programació de les hores de dansa, música i màgia d’entrada lliure i les sortides exclusives a equipaments de primera línia com el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori de Barcelona, entre d’altres.
El Teatre-Auditori manté la política d’abonaments i descomptes tot i augmentar el número d’espectacles oferts. Aposta per un sistema accessible per a tot tipus de públic en funció de l’edat (Ta!18, Ta!20, Ta!29, Abonament Jove, Ta!65), el nombre i moment de compra (Ta!Grups i Ta!Última hora) o els gustos segons la temàtica (Deu de Teatre, Trio de Dansa, Quintet de Clàssica, Trio d’Òpera, Duet de Poesia o Duet de Jazz), i a part de seguir formant part del programa APROPA CULTURA.
La venda d’abonaments s’iniciarà el dimarts 6 de setembre i la venda d’entrades en general el dimarts 13 de setembre.
Podeu començar a revisar la programació en aquest link

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here