Parlant del Bioritme Festival 2016

0
190

L’any passat ens vàrem quedar amb les ganes d’anar al Bioritme Festival, que aquest any es celebrarà del dia 25 al 28 d’agost, com a sempre, en el Pantà de Sau (Vilanova de Sau).

Les coses es van torçar de tal manera que, tot i tenir previst anar i confirmades les acreditacions, no vàrem poder assistir així que, aquest any, quasi 2 mesos abans, ja hem començat a moure i preparar les coses.

En tenim moltes ganes? Doncs sí!
Per què? Doncs per què el Bioritme Festival és un festival diferent i si no ho creieu, llegiu el que el mateix festival explica a la seva web:

Bioritme Festival és molt més que un festival de música, és consciència i activisme, és un punt de trobada entre persones amb inquietuds de canvi cap a un món millor i més just. El nostre pilar fonamental és l’ecologia en tot el seu ampli espectre. Les nostres begudes son 100% ecològiques, al BioMarket trobaràs tot tipus de menjars també 100% ecològics,

BioRitme Festival es complementa amb un gran nombre d’activitats durant tot el dia, de tot tipus i adreçades per a totes les edats, tallers, concerts, zona chill-out, zona infantil, terapeutes, ONG’s i associacions, turisme rural, piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre, zona de malabars i arts cirquences, piscina… tot això i molt més en una completa programació NONSTOP durant 4 dies a un dels Paratges Naturals més impressionants i idil·lcs de Catalunya, el Pantà de Sau, situat a la Comarca d’Osona”.

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here