Al novembre arriba la 14à edició del Festival Zoom, el Festival Internacional de Ficció Televisiva

0
149

 

La 14a edició del Zoom, el Festival Internacional de Ficció Televisiva, tindrà lloc del 22 al 27 de novembre a Igualada i a Barcelona i, com a novetat, el Zoom suma enguany un dia més de programació.
Per tercer any consecutiu el festival aterra de nou a Barcelona de la mà de la revista online Serielizados amb la tercera edició del Showcase de Pilots de Ficció, que tindrà lloc a la Fàbrica Moritz el divendres 25 de novembre.
Aquesta edició presenta dues noves seccions, Zoom Sèries i Zoom Formats, destinada a les sèries i als nous formats audiovisuals informatius i d’entreteniment, respectivament.
Al llarg dels sis dies del Zoom també es podrà gaudir de les seccions Zoom Sèries; Zoom Kids, amb projeccions infantils; el talent local a Zoom KM0; Zoom Jove, on es podran veure els millors curtmetratges programats per Joan Fitó amb la col·laboració del CineClub d’Igualada i les websèries, que compten amb la col·laboració d’Òmnium Cultural; les noves produccions al Zoom Especial; i els documentals televisius a Zoom Docs. A més, un any més tindran lloc les classes professionals destinades als joves, dins de la secció Zoom Class.
Aquest festival és l’únic a l’estat espanyol dedicat a reconèixer el cinema per a televisió. I ara, les sèries televisives són un format en auge i desperten un gran interès entre els professionals de l’audiovisual i el públic.
El Festival Zoom s’organitza des de l’Ateneu Igualadí i compta amb el suport de l’Ajuntament d‘Igualada, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la implicació de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola.

Font: La Costa Comunicació

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here