Inspira farà un concert especial per celebrar 10 anys

0
193

Desprès de 10 anys, Inspira ja ha publicat quatre discos i ens ha fet gaudir en molts concerts. Per celebrar-ho, el proper 8 d’octubre, Inspira prepara un concert molt especial. La nit l’obrirà l’Ariana Abecasis a les 20.30 hores. A més a més, de l’actuació dels Inspira, serà una nit carregada de sorpreses i moments emotius.

Ha plogut molt des que Jordi Lanuza va començar a assajar amb Àlex Martínez i Darío Vuelta aquelles cançons que acabarien formant “Cova Placenta“, el primer disc del grup, produït per Santi Garcia, que no va veure la llum fins l’any 2008 publicat per Cydonia. Ja en aquell període inicial es van sumar al projecte Cristian Diana i Fer Acosta, que s’han mantingut des de llavors a la banda.

Moltíssima gent ha col·laborat amb el projecte des d’aleshores, a través de discos com “Escapistes” o “Amunt” – produïts per Pau Vallvé i editats sota el segell Amniòtic – i fins arribar al disc “Greta” (Bankrobber, 2015) i la incorporació del bateria Xavi Molero “Mole”, que tanca la formació actual.

Font: Bankrobber

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here