Rumbafest 2016: Presenta el cartell de Sant Quirze del Vallès

0
261


El primer festival itinerant de rumba catalana va presentar ahir la programació musical de l’edició de Sant Quirze del Vallès, que tindrà lloc el pròxim dissabte 17 de setembre .

Per a celebrar-ho, el Rumbafest organitzarà una presentació amb showcase el pròxim dimarts 13 de setembre a les 18h en el Pati Manning (Carrer de Montalegre, 7) de Barcelona. L’esdeveniment, obert a periodistes i públic en general, oferirà informació sobre els resultats del festival a Igualada, les pròximes edicions de tardor a Sant Quirze i Mataró i el futur del Rumbafest. I per a gaudir dels últims dies de l’estiu, la presentació acabarà amb un refrigeri i un petit tast musical de bandes del festival .

A partir de les 19:30, els protagonistes dels concerts d’aquesta segona edició seran Sherpah, Revolución, Arrels de Gràcia 9son. A més a més de comptar amb una banda especial i artistes convidats, l’edició de Sant Quirze del Vallès incorporarà moltes altres sorpreses que es donaran a conèixer durant la presentació a Barcelona el pròxim dimarts.

El festival representa una iniciativa dissenyada per difondre la rumba i integrar-la a les programacions locals de Catalunya dedicant el dia a organitzar activitats i concerts nocturns. El Rumbafest, es defineix així com a un esdeveniment transversal per a totes les edats i com a mètode de foment de la cohesió social i trobada de diferents cultures.

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here