04/01/2015 Lax’n Busto: Engresca a grans i petits

0
425
Publicat a Revista Benna: 09/01/2015
Crònica 21
El Vendrell. Tarda de diumenge. L’Escola de Música Pau Casals del Vendrell batega i es prepara per un concert gratuït i molt especial de Lax’n’Busto. Fora, tot i el fred, grans i petits esperen pacientment des de fa 1 hora i mitja. La capacitat de la sala és de 330 persones però la cua és suficient per emplenar més de 2 vegades la sala, així que decideixen que es faran 2 concerts.
Tot i els nens, és un altre concert, simplement, en horari infantil i al que poden entrar els nens. Potser més curt, doncs té 1 hora de durada, però amb la mateixa força que habitualment tenen. Les cançons que escoltarem són del seu últim treball Essencials i rareses (RGB Suports)
De sobte, comença el concert, que s’inicia amb Més que la meva sang i tot seguit Miami Beach. Solament amb 2 cançons, nens i adults estem absorts per cada nota, contagiats per la força del grup, acompanyant-los cantant i portant el ritme amb palmes. Tot seguit, Tu ets la Llum i Tinc Fam de Tu.

Quan sonen Que Boig el Món i Amb tu, alguns nens ja comencen a situar-se a l’espai existent entre l’escenari i la primera fila, controlant de reullet per que ningú els faci fora. A continuació, escoltem M’agrades Tu, del treball A l’Apolo (LNB Música/ Música Global) i tornem a les cançons d’ Essencials i rareses (RGB Suports) amb Trepitja fort i en Pemi Rovirosa aprofita per agrair l’assistència i la paciència per les cues.

El concert continua amb T’estimo molt i Ara i, ja ens diuen que el concert està acabant i ens expliquen que faran un 2on concert, tot seguit, per intentar donar cabuda a la gent que ha quedat fora. El punt i final, l’intenta posar La meva terra és el Mar i veiem com els Lax marxen. Ràpidament, els assistents reclamen que tornin i, sense gaires precs, reapareixen per cantar Tornarem i Llença’t cançó que tanca definitivament aquest concert tan especial per tots.

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here