25/01/2015 Guillem i Marta Roma: L’Atmosfera que genera els Nòmades a Torelló

0
446
Crònica 29
Arriba diumenge. S’acaba el cap de setmana, però aquesta vegada el final no pot ser més dolç. En Guillem Roma i la Marta Roma ofereixen un concert, a l’Atmosfera, un bar musical de Torelló on les copes i la música en directe van unides. La sala és petita i la gent arriba aviat. Ningú vol perdre l’últim concert on els germans faran gala, no sols de les seves veus, sinó de la seva complicitat, doncs la Marta torna a marxar a Boston.
Entre proves de so, comença el concert amb “El Salt”, aquesta vegada amb 2 trompetes virtuals, i tot seguit “La distància” i “Nòmades”, totes 3 del seu últim treball NòmadesA continuació una versió de “On The Sunny Side Of The Street”, una antiga cançó de 1930, amb lletra de Dorothy Fields.
Entre cançons, en Guillem ens explicava que volien expressar les seves lletres, mentre la Marta es dedicava posar el punt i seguit o el punt final als seus comentaris i demostrant la gran complicitat que existeix entre els dos.

Arribava el moment d’escoltar “En el teu llit” i “La tendència natural” de Nòmades. A continuació “Piensa en mí”, un dels boleros d’en Agustín Lara, que solen cantar en els seus espectacles doncs li agrada molt a en Guillem i tot seguit, “Començar a volar” i “Hotel Desire”, ambdues de Nòmades, una cançó feta amb paraules inventades i que no diuen res però sonen bé.
L’intent per finalitzar el concert, no els hi va donar gaire resultat i ens van oferir “El senyor” de Oxitocina, amb l’habitual participació del públic, i una particular guerra entre les trompetes virtuals d’en Guillem i la Marta. Seguidament “Foc” i “Dejarnos ir” de Nòmades, per tornar al seu anterior disc amb “Pirates” de Oxitocina.

Amb la ranxera “Amor de mis amores” i  “Por tu amor”, ambdues d’en Agustín Lara, els 2 germans posaven fi al concert i, com sempre, es quedaven saludant i fent-se fotos amb els assistents.

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here