Almeria Teatre i Descartable Teatre: Estrena Fusells de Brecht

0
482

Almeria TeatreL’Almeria Teatre i la companyia Descartable Teatre, estrenen amb adaptació i direcció de Daniel J. Meyer, es podrà veure a partir del 3 de febrer.

Fusells, una adaptació de la cèlebre obra de Brecht, Els fusells de la Sra. Carrar, arriba el 3 de febrer al Teatre Almeria de la mà de la jove companyia Descartable Teatre i amb alguns dels millors actors de la seva generació: Jaume Madaula (La Riera TV3, Celobert amb J.M. Pou), Cristina Arenas, Quim Àvila (La Riera- TV3, Ricard de 3r), Georgina Latre (Ventdelpla i Vilafranca) i Jordi Llovet.

Fusells, amb direcció i adaptació de Daniel J. Meyer, té com a context social i històric la Guerra Civil espanyola i explora un tema transversal: ningú està exempt d’un posicionament davant la guerra. A Fusells, Brecht explica com allò social, allò polític i allò col·lectiu ens incumbeix individualment i col·lectivament. Fusells planteja que hi ha moments a la història en què no es pot ser neutral.

La història transcorre en un dia i podem veure com Teresa Carrar, la gran de tres germans, no permet, per raons morals i religioses, que els seus germans petits participin en la lluita armada. Però mentre aquest dia transcorre normalment, els fets immediats, la mort d’un dels seus, fa que Teresa Carrar es submergeixi en l’espiral de violència que la conduirà al front de batalla, al costat del seu cosí i dels seu germà menor.

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here