0
288

Sabor de Gràcia continua presentant el seu últim àlbum “Gitanos Catalans. 20 anys de Sabor de Gràcia”, íntegrament en català, que combina l’essència rumbera més clàssica (guitarres, percussió, baix i palmes) i la fusió amb estils com el pop o el ska. 
La banda es va formar a finals del 1994 de la mà d’un gitano del barri barcelonès de Gràcia, Antonio Carbonell, avui conegut per tot Catalunya com a Sicus
20 anys després, Sabor de Gràcia s’ha convertit en el grup de referència dins del món de la rumba catalana , gràcies a la seva llarga trajectòria i a la repercussió dels seus treballs discogràfics.
L’àlbum, que presentaran en la seva gira, consta de 10 cançons inèdites i 5 versions, com per exemple: “Boig Per tu” (amb Pep Sala),“Hope For The Future” (amb Steve Hogarth de Marillion), “D’un temps d’un país”, de Raimon, “Pensant en tu” de Peret i “Djelem, Djelem”, l’himne universal gitano (amb el grup Irrisori), entre altres. 
A més a més de les col•laboracions de Pep Sala, Steve Hogarth, Las Migas, Titot de Brams i Oscar Dalmau, el disc compta amb bandes revelació dels últims anys com Txarango

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here