Primer concert del grup L’Idiota

0
449
El millor de ser una apassionada de la música, és quan descobreixes nous grups i la meva millor decisió ha estat col·laborar, desinteressadament amb mitjans on-line i decidir recollir les meves cròniques i vivències en un blog. Poder explicar el que sento, intentar transmetre el que veig, m’ha permès apropar-me a alguns músics.

Quan al gener vaig decidir que el mitjà on-line, sería jo mateixa i els nostres blogs PdD (Parlant-de-Detalls) i IaD (Imatges-amb-Detalls), em feia una mica de por. És cert, que les relacions que havia fet, seguirien estant però, hi haurien de noves? Després de 5 mesos, no puc estar més contenta! Nous grups arriben, investigant via twitter o facebook i també mail.

Encuriosida per un nou seguidor, vaig descobrir un nou grup L’idiota, un dels grups que ja tenia localitzats pels #PronosticsSona9. Tenen en descarrega lliure un EP, amb 6 cançons, amb lletres senzilles i melodies molt agradables. Mai em ficaré on no em reclamen. Mai parlaré de la tècnica. Jo no soc especialista i no crec que hagi de parlar d’aixó, però si puc parlar del que una cançó em fa sentir. Ritmes i melodies, que quadren perfectament. Acords gens complicats, senzills i fàcils d’escoltar.

Potser, ara arriba el grup i em diu que si estic boja?  O tu, que em llegeixes? Però, no us ha passat mai que escoltes una cançó i un acord desentona? o un gir de veu? Dons escoltant-lo no m’ha passat ni un sols cop. De fet, Mar d’estiu i Vindré després, em tenen sorpresa molt gratament.

Us animareu a veure’ls?

El proper dia 3 de Juny, a l’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu, a les 22 hores, el grup farà el seu primer concert i, a més a més, gratuït!

Aqui us deixo el cartell del concert i el link a:

Soundcloud, on podreu escoltar-los
https://soundcloud.com/lidiotaoficial

Bandcamp, on podreu descarregat el seu EP
https://lidiota.bandcamp.com/releases

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here