Neix el primer RumbaFest

0
398

RumbaFest_baixa

L’Associació Professional d’Autors i Creadors de Rumba Catalana (APAC RUMBA CATALANA) es troba immersa en la creació i disseny d’una sèrie de festivals itinerants de Rumba Catalana, denominats com a RumbaFest. inclòs dins de programació dels ajuntaments i d’entrada gratuïta, amb una programació s’emmarcada dintre una eminent temporada d’estiu i inicis de tardor.

La presentació del Festival es va fer el passat 28/05 i s’ha plantejat amb una programació oberta a tothom, al llarg d’una jornada intensiva, o fins i tot diversos dies: tallers de guitarra, palmes, percussió i ball, juntament amb actuacions d’animació infantil de Rumba per als més petits, xerrades, activitats de concentració i una nit plena de concerts, amb un parell de grups o artistes “caps de cartell”, i un grup local del poble o de la comarca on s’esdevingui l’edició celebrada.

Cada RUMBAFEST es realitzarà en un espai obert a partir de les 12 del migdia. Cada una de les localitzacions disposarà de diferents ambients: zona d’escenari, zona de barres, zona de tallers i zona de premsa.

Localitzacions i dates confirmades
Igualada – 23 de juny – Plaça Pius XII
Sant Quirze del Vallès – 17 de setembre – Plaça Anselm Clavé
Mataró – octubre – (ubicació encara no confirmada)

Grups confirmats
Sabor de Gràcia
Rumba Tres
Sherpah
Arrels de Gràcia
Landry el Rumbero
Muchacho y Los Sobrinos
Terratombats
Revolución

Des de l’APC encara s’està treballant en la programació del Festival

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here