Eduard Boada publica el seu primer disc «Frenètic»

0
455

L’Eduard no és nou en el món de la música, fa temps que s’hi dedica i molts segurament recordareu la seva antiga banda de pop rock «Frenètic». Ara comença un camí en solitari i presenta el primer disc d’Eduard Boada «Pàgina en Blanc», un disc ple de bones cançons pop, directes i amb lletres que parlen d’experiències viscudes.

El mateix Eduard explica així aquesta nova etapa:

Després d’un temps de silenci musical m’he decidit a agrupar dins d’un disc un conjunt de cançons que he escrit durant els últims anys. Alguna d’elles havia estat escrita per a formar part d’un hipotètic tercer disc de Frenètic, d’altres són molt recents i totes comparteixen el denominador comú de ser cançons molt personals. Hi ha cançons d’amor, de lluita contra l’adversitat i també cròniques d’algunes nits que no oblidaré mai. També hi ha cançons que parlen sobre la frustració de no trobar la inspiració o la impossibilitat d’aconseguir un somni, cançons per a dir adéu i alguna altra sense massa sentit, a mode de divertiment.

La decisió d’enregistrar un disc ve moguda per la demanda de molta gent, i també és la victòria contra un sentiment d’apatia personal que havia fet que m’anés apartant progressivament del circuit musical. Torno a tenir ganes de moure cançons i de trepitjar escenaris i espero que els micròfons hagin estat capaços de captar tot aquest neguit.

El disc s’ha enregistrat a Soundclub de Salt durant aquest hivern i la producció ha anat a càrrec d’en Lluís Costa, que a més n’ha estat un dels guitarristes. Han passat per l’estudi músics i amics, i tots ells hi ha posat el seu granet de sorra: l’Àngel Abad a la bateria, l’Albert Ramos al baix, en Marc Sànchez a la guitarra, l’Eduard Blavi als teclats, i en Xevi Colomer “Chase” i la Marta Pérez a les veus.

Font: SatéliteK

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here