Sona9 2017, Cracksona i els meus Pronòstics

1
1218

Ja van 3 anys que vaig començar a fer els pronòstics del sona9 amb en Jordi Sugranyes però aquest any ha estat diferent. Aquesta vegada han sigut 13 pronòstics els que s’han publicat a les 16 hores del divendres 21 d’abril

Des del meu punt de vista ha estat molt més difícil que altres anys perquè, a més a més d’escoltar 120 maquetes, els grups que s’han presentat s’adapten molt als estils de música que més m’agraden i, a sobre, havíem de seleccionar 18 grups dels quals 12 eren de Catalunya, 3 de València i 3 de Balears, doncs aquest any el concurs ha obert fronteres a la resta del territori.

A mi em cal reconèixer que vaig patinar i, 3 hores abans de fer públics els pronòstics, tenia 18 de Catalunya, 3 de València i 3 de Balears, així que em va tocar reduir la llista a corre-cuita de 18 a 12.

Fins al dia 1 de maig, no sabrem els 18 classificats oficials però aquí teniu els nostres pronòstics:

1 COMENTARIO

  1. Una gran feinada escoltar les 120 maquetas!!!
    Pero molt divertit fer-ho amb tans companys del món de la musica i les arts

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here