Sona9 2018: La 1a preliminar

2
977

Després de fer els pronòstics (veure els meus pronòstics) sempre sembla que les preliminars són molt lluny però ja hem escoltat els primers preseleccionats: L’Home Invent, Simètric, Sisu i Va!

Avui era el torn de L’Home Invent, un dels meus seleccionats a les travesses dels prònostics, però encara segueixen al món virtual doncs em arribat quan ja estaven a l’escenari. Al que si he pogut posar cara és a Miquel, cantant dels Simètric i a Sandra Bautista, que li tocará actuar el proper dilluns.

Les actuacions han estat força bé i finalment han guanyat Va! que han movilitzat, no solament als amics perquè vingeussin sinó que han fet moure a tota la sala així que ara cal felicitar-los però jo he de dir que, sense menysprear a ningú, espero que el jurat tingui entre els seus seleccionats a L’Home Invent i que em ja he anotat com a futura tasca veure en directe a Va! i a L’home Invent és clar.

©Carles Segura

2 COMENTARIOS

  1. La veritat que els VA ! Varen ser brutals i un dels millors que vist passar per la Damm, un grup a seguir i per molt temps

    • Descobrir nous grups i veure els directes és la millor part d’escoltar tantes maquetes
      Sempre acabes sorprenent-te amb algunes actuacions

DEJA UNA RESPUESTA

Please enter your comment!
Please enter your name here