QUI SOM

Sóc Autodidacta i Inquieta… sempre estic liada amb alguna cosa nova i sóc Addicta… a la Música… al Teatre… al Cinema… És difícil trobar quelcom, relacionat amb les Arts i la cultura que no m’agradi!

Encara no sé com descriure el que sento quan assisteixo a un concert, quan puc gaudir entre les primeres files de l’espectacle. A vegades i depenent el grup, puc parlar uns minuts amb ells. Més d’un cop els trobo de nou i alguna vegada em reconeixen… em fan arribar alguna data important… alguna cançó… puc apropar a la meva filla per què els saludi o es faci una foto o els hi demani una pua.

Marxo a casa amb el cap i la llibreta plena de notes, d’idees… Quan el concert acaba, encara em queda molta feina, investigar els noms de cada un d’ells, la seva trajectòria, comprovar els noms de les cançons, on estàn incloses… Em toca vigilar les seves agendes i les xarxes, cercant el lloc més proper per veure’ls… però sóc feliç per què, potser, puc posar un petit gra de sorra per ajudar-los en el seu camí.

Les meves cròniques van començar a l’estiu de 2014 quan vaig contactar amb algunes revistes digitals, per intentar col·laborar amb elles i, des de llavors, cada setmana faig cròniques de concerts. Primer era una o dos per setmana. Ara ja són 3 o 4 per setmana, però mai oblidaré els nervis de la meva primera crònica el 20/09/2014, el pànic davant el full en blanc, ara… gaudeixo explicant el que veig i soc conscient que cada vegada son més personals, més centrades en lo que sento.

Sóc Fiscalista i Auditora i m’apassionen els números i, per suposat, escriure! fins i tot, els informes a les empreses!! Poca gent sap que la meva passió per les lletres va començar molt abans del 2014. Des de molt petita, intentava fer poesies i cançons. Per la música, no sé ni quan va començar. Potser des de que vaig nèixer doncs, des de sempre, el meu dia a dia ha anat de la ma de les cançons. La ràdio quan estudiava, el grup de solistes on era una de les primeres veus a l’escola i fins i tot durant quasi 2 anys vaig estar segona veu en un grup de música que vàrem muntar per la Setmana Cultural i que es va desfer quan vàrem passar a la universitat i cada qual va emprendre el seu camí.

Sé que no soc ningú gaire important però em sento molt agraïda de poder gaudir de la música una manera diferent.

Twitter: @XusMas
Mail: xus.mas@gmail.com

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »