Ahora me ves-2

Ahora me ves-2
By CINEMA
jul. 23

Ahora me ves-2

En el seu dia, vaig quedar encantada amb la primera part i, com jo no penso que les primeres parts són millors i Morgan Freeman sempre m’ha agradat, en quant han estrenat la segona part, allà que vaig esperant gaudir i més recordant les ganes que tenia d’una segona part, només sortir del cine.

He de dir que, la màgia que ens han oferit, la veig més catalogada com efectes especials que realment trucs, però no puc negar que m’ha agradat força.

Crec el paper que li han assignat a Daniel Radcliffe, el conegut actor que va donar vida a Harry Potter. El pobre, crec que arriba a fregar el ridícul doncs, des del meu punt de vista, el seu paper es un sense sentit d’inici a final.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »