2020 02 29 Els Teleapàtics i Minova

2020 02 29 Els Teleapàtics i Minova
By Cròniques Musicals, MUSICA
febr. 29

2020 02 29 Els Teleapàtics i Minova

Avui estic cansada de la feina i amb ganes d’arribar a casa però feliç, molt feliç, doncs fa temps que, obligada, estava força desconnectada del món musical i teatral i avui retornem l’activitat de la millor forma possible: Amb l’estrena del nou videoclip dels Minova.

Fa temps que les xarxes em van donar l’oportunitat primer de seguir i després de coneixe’ls i quan ens van informar de l’estrena del videoclip Teleapàtic ni ho vaig pensar i els hi vaig dir que si de cop. Després, reflexionant, van venir els dubtes però ha pogut més la seva música i les ganes de trobar-los de nou.

La cita era a les 20:00 hores a la Sala el Niu de Barcelona i l’aparcament no ha estat fàcil però tot ha quedat a l’oblit en quant hem entrat a la sala i els hem trobat allà. El clip és fantàstic i més d’un dirà que és un curt doncs, hi ha tota una història al darrere on podem trobar referències a moltes pel·lícules dels 80. Des de Terminator als Gremlins passant per Tron i molts altres més. Animeu-vos a dir-nos quins altres heu trobat!

Després de l’estrena, hem pogut gaudir del making of i d’un mini concerts que, perquè no reconèixer-ho, ens ha deixat amb ganes de més.

Aquí us deixo el vídeo i només dir que friso per tornar a un concert… però de llarga durada si us plau :)

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »