Es por tu bien

Es por tu bien
By CINEMA
febr. 26

Es por tu bien

Després de veure el tràiler i sabent qui eren els protagonistes, estava clar que aniríem a veure-la així que quan Míriam (la meva filla) la va proposar, ràpidament vaig dir-li que sí.
Em molesten, i molt, les crítiques als tòpics perquè, jo em pregunto, quantes pel·lícules tenen algun? Crec que moltes i no per això han de ser pitjors o millors.

Quan ets mare, és fàcil posar-se a la pell d’uns pares, en aquest cas, protectors en extrem de les seves filles i us puc garantir que els equilibris que intento fer per no sobreprotegir a Míriam, a vegades, són increïbles.

Vaig riure de valent amb algunes situacions força absurdes i exagerades però més que possibles. Quan veia a Míriam somriure, no podia deixar de preguntar-me si les situacions podien recordar-li la meva actitud.

Em donen igual que diguin el que diguin de la història, per a mi ha estat una bona elecció, que acompleix amb el seu fi, exagerant actituds i fent-nos riure.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »