Crida 101 de Vull Escriure: 17. Estrella

Crida 101 de Vull Escriure: 17. Estrella
By LLETRES, Relats
febr. 28

Crida 101 de Vull Escriure: 17. Estrella

XusMas VullEscriureAquests són els requisits de la crida 101, la dissetena de la temporada:

Paraula obligatòria = «Estrella» (s’accepten plurals)
Minicrida (OPCIONAL) = La història ha de ser humor
Extensió = 300 mots (tens un marge de +/- 100 mots per complir amb l’extensió: en cas de dubte utilitza el comptador de paraules de la web)

I el meu text “El meu particular univers“:

M’agraden les estrelles perquè són molt diferents unes de les altres. Hi ha grans, hi ha petites… Hi ha algunes que són molt properes, tant que sembla que les podem tocar. Altres són tan llunyanes, que semblen inassolibles. Unes brillen més, altres menys… Unes tenen molt llarga durada i altres són força efímeres.

Ens acompanyen en els moments importants de la vida i en el nostre dia a dia i és pràcticament impossible trobar a algú que digui que no li agrada cap, si bé és veritat que ens poden agradar molt i altres menys. De vegades, no és culpa seva sinó del nostre estat d’ànim. Potser hi ha moments en què no reben tota la nostra atenció perquè no aconsegueixen brillar suficient, però no cal ser un entès per reconèixer que tenen totes tenen una llum pròpia, que totes s’il·luminen d’una manera especial i que totes elles cerquen trobar el seu espai a l’univers.

Nosaltres cerquem apropar-nos a elles i ens agrada tenir un trosset seu. De fet a casa, a la feina, en el cotxe, tothom en tenim vàries. A mi sempre m’han agradat totes elles però, avui m’he adonat, que ja fa uns dos anys i mig que em vaig interessar molt més. En aquest temps, he compartit moments amb moltes possibles estrelles, que encara lluiten per fer-se forat. He tingut la sort de conèixer algunes ja consolidades i, per descomptat, també n’he trobat supernoves, que se senten grans i no són res.

Avui he decidit dedicar aquest text a tots els músics que apareixen al meu bloc i que, 238 cròniques més tard, ja formen part de la meva vida. Avui he sentit la necessitat de compartir amb tothom que em sento molt afortunada, per contar entre els meus amics i coneguts a un bon grapat d’ells, siguin cares conegudes i consolidades o incansables lluitadors que encara intenten ser coneguts.

He de reconèixer que sóc molt feliç perquè tots ells m’han deixat apropar al seu univers. Un univers ple d’estrelles, que ara forma part del meu.

Comentaris Rebuts

 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »