Crida 106 de Vull Escriure: 2. Peix

By LLETRES, Relats
nov. 08

Crida 106 de Vull Escriure: 2. Peix

XusMas VullEscriureAquests són els requisits de la crida 106, la segona de la temporada:

Paraula obligatòria => Peix
Minicrida (OPCIONAL) => Han d’aparèixer 3 especies diferents d’animals maríns
Extensió => 300 mots (tens un marge de +/- 100 mots per complir amb l’extensió: en cas de dubte utilitza el comptador de paraules de la web)

I el meu text “La inspiració marina“:

Havia sortit de casa sense saber per què. Simplement havia tingut la necessitat de marxar. Passejava pels carrers sense un rumb concret i ara es trobava davant una tenda d’animals. S’havia adonat que estava molt endreçada.

N’estava segura que havia estat decorada amb cura i ara es trobava veient els apartats plens d’ocells que saltironejaven i piulaven. Estava clar que la gent que estava allà, ni tan sols els que anàvem amb nens, els destorbaven. Ella els observava, mentre gaudia veient-los tan actius.

De seguida va arribar a la zona dels rèptils i els aràcnids. Per primer cop, potser per la tranquil·litat que li transmetia aquella acollidora botiga, es va aturar per mirar-los amb deteniment. Els colors vius semblaven fets per atreure la seva mirada. Ni quan va arribar a les aranyes o a les serps més grans, va espantar-se.

El següent espai estava dedicat als rosegadors. Allà estaven els conills, els hàmsters i els ratolins. Havia de reconèixer que, cada cop que veia els conills, rumiava si emportar-se algun d’aquells conillets a casa. Com sempre, els dubtes per la companyia i les interacciones que podia tenir amb un conill, la frenaven per decidir-se a comprar un conill que, arribat el moment per descomptat seria blanc.

En aquesta botiga, no tenien ni gats ni gossos així que havia deixat pel final la zona dels peixos. Bocabadada mirava el moviment harmoniós dels neons i zebres. Estava davant una peixera plena de petites llums vermelles i blaves. Hi havia més peixeres amb mollies, guppies, platies, pallassos… Al costat, va veure uns crans que semblaven amagar-se de la seva curiositat i molt a prop estaven les tortugues i les granotes més petites.

En arribar a les decoracions i trobar un tresor, un vaixell i un esquelet, que semblaven moure’s amb les bombolles, va decidir comprar un aquari aquell mateix dia i, amb un somriure de boca a orelles, va encaminar-se cap a la dependenta, mentre pensava que el situaria molt a prop seu, al costat de la taula on escrivia i totes les històries prenien forma.

Comentaris Rebuts

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »