Crida 132 de Vull Escriure: 13. Bambú

Crida 132 de Vull Escriure: 13. Bambú
By LLETRES, Relats
febr. 13

Crida 132 de Vull Escriure: 13. Bambú

Aquests són els requisits de la crida 132, la número 13 de la meva tercera temporada al VullEscriure:

Paraula obligatòria => Rata
Minicrida (OPCIONAL) => Hi aparegui un abric de pells de rata de foc

I el meu text “Una Rata i un Drac

El 18/02/1996 va començar el darrer any de la rata (de foc segons algunes informacions) i també vaig néixer jo i, si investigueu una mica, sóc molt exacta a com indica les característiques de l’horòscop xines.

Sembla que sóc el prototip de les rates 🙂

Ens diuen que som grans comunicadors i resulta que vaig estudiar periodisme. Gràcies a això, ara sóc presentadora en una televisió local i a més a més tinc un programa de ràdio. Voleu que sigui encara més xerraire?

També es diu que som molt intuïtius i no us podeu fer una idea, la quantitat de cops que els meus amics em demanen consell i, és més, algunes vegades faig parar boig al meu company trobant-li coses que no troba o explicant-li quelcom que ell fa dies cerca i que jo, sense que em digui res, li esbrino com fer. Després de tant anys junts, encara no s’ha acostumat i jo segueixo divertint-me.

Ens diuen que som sensibles i no teniu ni idea fins a quin punt. Puc plorar amb Bambí o Dumbo o la Ventafocs. Ni us explico la quantitat de mocadors que vaig necessitar per veure Titànic.

Se’ns associa amb l’aigua i es podria dir que sóc un peix o, millor dit, una sirena perquè quan estic a la piscina, no surto fins que semblo una pansa.

El nostre color és el negre i sempre porto peces de roba d’aquest color. El que més m’agrada és l’abric de pell sintètica (no podria dur res que hagués fet patit un animal) i que el meu company diu que és “pells de rata (perquè és meu) de foc (perquè és marró-vermellós-daurat i recorda les flames d’una foguera)”, sort que m’ho va regalar ell i sé que és una broma que si no pensaria que no li agrada gens.

Em vaig enamorar d’en Joan per casualitat o potser a causa de la meva intuïció. Estava fent un taller de Feng-Shui, integrant en la decoració un bambú de la sort i, no sé ni com, varen acabar parlant de l’horòscop xines amb ell. Vàrem connectar des del primer moment i mai més ens hem separat. Fa més de 15 anys que estem junts i feliços.

La recepta? Jo sóc rata de foc i ell drac de terra. L’horòscop xines diu que som compatibles i està clar que els antics astròlegs xinesos van encertar.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »