Crida 116 de Vull Escriure: 12. Formatge

By LLETRES, Relats
febr. 14

Crida 116 de Vull Escriure: 12. Formatge

Aquests són els requisits de la crida 116 , la segona de la temporada:

Paraula obligatòria => Formatge
Minicrida (OPCIONAL) => Naus extraterrestres s’emporten la humanitat a un altre planeta
Extensió => 300 mots (tens un marge de +/- 100 mots per complir amb l’extensió: en cas de dubte utilitza el comptador de paraules de la web)

I el meu text “Formatge sense fronteres“:

Els animals havien fugit amb el soroll i les primeres espurnes. Els arbres havien quedat reduïts a uns escuradents negres i flamejants. Ja no tenien fulles ni branques. El bosc es trobava quasi desert, tenyit de negres i cendra. Uns petits rosegadors fugien d’un petit objecte brillant, de la mida d’una nou, i corrien en direcció a una granja. Aquella casa era molt coneguda. Tothom sabia que allà es feia el millor formatge de la comarca.

Minuts abans, una gran nau sobrevolava la zona i aterrava. Minuts abans, els ocupants de la nau, s’havien transformat en petits ratolins i també havien reduït la nau. Ningú gosaria pensar que aquell petit objecte i aquells petits animalons, havia estat el responsable del nou paisatge i tot per aconseguir la recepta del formatge.

Tant s’havia estès la seva fama que, des de l’altra punta de la galàxia, s’havien desplaçat per aconseguir la recepta. Havien estat uns dies molt difícils perquè, no solament calia triar la forma més idònia per aconseguir-la, sinó que calia obtenir-la sense aixecar sospites.

Havien fet una veritable pluja d’idees  i totes i cada una d’elles havien estat considerades, sense excepció. Creien haver triat el millor pla però el problema era que justament l’aterratge, que creien tenir planificat al mil·límetre, havia acabat sent un petit desastre. Només calia mirar al seu voltant i ara no podien evitar patir per si aconseguirien el seu fi.

Comentaris Rebuts

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »