Crida 131 de Vull Escriure: 12. Tortuga

Crida 131 de Vull Escriure: 12. Tortuga
By LLETRES, Relats
febr. 06

Crida 131 de Vull Escriure: 12. Tortuga

Aquests són els requisits de la crida 131, la número 12 de la meva tercera temporada al VullEscriure:

Paraula obligatòria => Tortuga
Minicrida (OPCIONAL) => Aparegui una escuradents amb un us poc habitual

I el meu text “9 a casa

La Júlia estimava els animals des de molt petita. Havia arribat a passar hores veien una filera de formigues, anar i tornar del formiguer, transportant el queviures. Gaudia mirant un estany, veient nedar els peixos de colors o mirant com nedaven els ànecs que normalment vivien. Podia passar hores estirada en la gespa del jardí o en la sorra de la platja observant volar els ocells o cercant papallones, abelles o qualsevol altre insecte que pogués trobar entre les flors i les plantes.

Treia molt bones notes i era responsable. Sempre havia volgut tenir algun animal però la mare tenia al·lèrgia a certs pèls i plomes dels animals i mai li havien deixat tenir gossos, gats o hàmsters. De fet, no havia pogut convèncer-la ni per tenir peixos o tortugues, que no tenien ni pèls ni plomes i eren éssers petits. Havia acabat estudiant per ser auxiliar de veterinària i feia temps que treballava al C.R.A.M., el Centre de Recuperació d’Animals Marins.

Segurament havia estat la culpable que la seva filla, la Gina, fos igual que ella. Des de quasi bebè, veia un cadell i anava directa a acariciar-lo. No tenia por per més gran que fos el gos. Com la Júlia no volia contenir-la, li havia ensenyat a demanar permís per tocar-los i sempre arrencava un somriure als amos. La Gina gaudia anant al C.R.A.M. amb la mare i intentava ajudar en el que podia però sempre veia els animals rescatats quan ja començaven a recuperar-se. Com no era capaç de veure’ls patir, havia decidit estudiar perruqueria d’animals.

Ara eren mare i filla les que, juntes, gaudeixen mirant un estany, veient nedar els peixos de colors i els ànecs. S’estiren a la gespa o la sorra de la platja observant volar els ocells. Cerquen papallones i insectes entre les flors i les plantes.  Han acabat tenint uns quants animals: en Xaco i Canasta (els Shih Tzu), en Pepo i la Guari (els periquitos) i la Xanca, la Moixina i en Mut (les tortugues). Tots 9 formen una gran família.

Comentaris Rebuts

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »