22/01/2017 Gerónimo Stilton, El gran retorn a Fantasía: Fent gaudir a grans i petits

22/01/2017 Gerónimo Stilton, El gran retorn a Fantasía: Fent gaudir a grans i petits
By Cròniques Teatrals, TEATRE
gen. 22

22/01/2017 Gerónimo Stilton, El gran retorn a Fantasía: Fent gaudir a grans i petits

Crònica 231

Quan en 2010 va arrencar la primera aventura d’en Gerónimo Stilton, encara no havia obert el bloc de fet, ni m’havia plantejat tenir-ne un.  Després de 2 anys amb el bloc  obert, un d’ells, funcionant directament com premsa digital, és un petit plaer poder assistir a un musical com aquest i decidir, sense gaires pors, parlar d’ell i més encara perquè tenia moltes ganes de veure’l i, no solament perquè quan ets mare, acabes enganxada als dibuixos, si no per tenir l’oportunitat de veure a la Beth Rodregas, ex-concursant d’ Operación Triunfo 2002, que en el seu dia em va agradar molt. A més a més, el fet de saber que només hi ha 8 actors, que s’ocupen de posar vida a tots els personatges del musical, intentant que sembli que hi ha molta més gent, és una petita curiositat que li dóna més encant a la fita.
Els grans cortinatges de l’escenari, ens esperaven amb una projecció d’en Gerónimo, com si d’una fotografia és tractes. Adults i nens esperaven pacientment l’inici de la funció. La primera sorpresa ens la va donar una gravació avisant que estava permès fer fotos, justament el contrari que qualsevol altra obra o concert així que, aquesta vegada, les fotos han estat preses pel meu mòbil: un Samsung S7. Encara paint el que acabava d’escoltar, la Beth, caracteritzada com a Neridiana iniciava la funció, passejant-se pel pati de butaques i interactuant amb els nens, altre agradable sorpresa.  Només fent una petita revisió de les cares dels nens, bocabadats i completament en silenci, quedava clar que des de l’inici tota l’atenció la tenien posada a la història.

En obrir-se les cortines, un escenari ple de colors ens espera i la nova aventura d’en Gerónimo, una aventura que ens parla del bé i el mal, comença a prendre vida. Els formatges blancs, que hi ha a l’escenari, van canviant en funció de les projeccions que rep: Ara és la casa d’en Gerónimo, ara el castell de la regna Flordiana, a la casa de les bruixes bessones de cabells verds, ara el castell del Compte Vampirat… No podem oblidar que, tot i ser un musical, es tracta d’un conte per nens i com tal, es pot fer una mica lent o repetitiu per adults, però la il·luminació i la innovadora posada en escena bé, les cançons i les coreografies, la interacció amb el públic, mereix veure’s.
El pròxim 29 de gener, el musical començarà la seva gira així que, no badeu gaire o no el podreu veureu a Barcelona.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »