Trobada d’escriptors del Vull escriure

Trobada d’escriptors del Vull escriure
By Cròniques Lletres, LLETRES
abr. 22

Trobada d’escriptors del Vull escriure

Un dia abans del dia de Sant Jordi i coincidint amb la Nit de les lletres, preparada pel @VullEscriure i @Suenantusletras, alguns dels escriptors habituals del Vull Escriure, hem pogut gaudir de la trobada d’escriptors.

Hem passat del món virtual al món real la Tere Saborit, creadora del Vull Escriure, l’Albert Caballé, la Farners Cases, l’Edgar Cotes, en David Gómez, la Roser Torras, la Mixa i jo mateixa. Per fi hem pogut deixar de llegir-nos i parlar en directe.

Voleu saber una curiositat? Doncs resulta que el restaurant seleccionat era al costat mateix de la meva feina i ha estat genial, tot i que la llargada de la taula, a vegades ens ha dividit en dos grups. El que us puc garantir és que, en un dinar amb escriptors, no hi ha temps per avorrir-te: històries, anècdotes, bromes… Sempre hi ha un tema de conversa.

Però potser, el que us pot resultar més sorprenent, és que varis de nosaltres portàvem el llibre de Sant Jordi del Vull Escriure, en el que hem participat, i el final del dinar ha transcorregut entre signatures i dedicatòries.

Ara només resta esperar fins a la propera trobada.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »