02/07/2015 Tercera Preliminar del Sona9

By Cròniques Musicals, MUSICA
jul. 01

02/07/2015 Tercera Preliminar del Sona9

Publicat a Revista Benna: 23/08/2015
Crònica 91

Altre cop dijous i les filigranes per aconseguir aparcar. Aquesta és la pitjor part, sens dubte, de venir. Sort que després, quan comencen les actuacions, m’oblido d’això. A més a més, avui és un dia especial per a mi perquè tinc molt clar que, tot i lo tímida que sóc i el que em costa apropar-me als músics, no marxo d’aquí sense conèixer a Carles Cuxart (el cantant de Vol Menor) i a Marga Rotger i si aconsegueixo apropar-me a Pares, el dia ja serà rodó del tot.

Els horaris previstos van ser:
20.00 h > Vol Menor (pop-folk / Calonge)
20.35 h > Roba Estesa (folk / Tarragona)
21.10 h > Pares (folk experimental / Sant Cugat Sesgarrigues)
21.45 h > Marga Rotger (pop-folk / Mancor – Mallorca)
22.20 h > Lulamae Blue (pop acústic / Sant Cugat del Vallès)
22.55 h > Edurne Vega (pop-rock / Barcelona)

Avui no vaig encertar el resultat, ja què jo m’inclinava per Pares i després d’escoltar els directes, que potser van sonar una miqueta millor que en les dues ocasions anteriors, no vaig canviar d’idea, però la guanyadora va estar Marga Rotger, que venien des de Mallorca.

La sensació ha sigut una mica agri-dolça. Dolça perquè la veu de Marga és espectacular. Agria perquè segueixo pensant que Parés té una bona música i es mereixia més, però encara tenen una segona oportunitat, així que a veure si el jurat professional els fa passar.

Les anteriors semifinals han estat perfectes, perquè he encertat els resultats, però aquesta també ho és: He aconseguit trencat el món virtual que envoltava a Carles (veu de Vol Menor) i a Marga Rotger. Amb tots dos he pogut parlar en “viu”. Només estic una mica decebuda per no haver sigut capaç d’apropar-me també a Pares.  haig de reconèixer que he d’apropar-me més als músics, doncs sempre són molt agradables. Encara no sé perquè em costa tant!

 

 

 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »