03/01/2015 Deudeveu: Captiva Vilafranca del Penedès

03/01/2015 Deudeveu: Captiva Vilafranca del Penedès
By Cròniques Musicals, MUSICA
gen. 02

03/01/2015 Deudeveu: Captiva Vilafranca del Penedès

Publicat a Revisa Benna: 08/01/2015
Crònica 20

Nit de diumenge. El vestíbul del Teatre Casal de Vilafranca, està ple. Tot i que les entrades són numerades, la gent fa cua com si hagués de cercar el millor lloc. A les 21:34 es dóna l’avís que en 5 minuts comença l’espectacle i la gent continua entrant.

Pocs minuts després de les 21:40 les llums s’apaguen. Un focus il·lumina un piano. Una de les noies comença a cantar A New World , millor dit, Un nuevo mundo, doncs no la canten en anglès. En uns minuts ja son 2 les cantants i 2 focus les il·luminen. En la platea, apareix un dels nois que a poc a poc s’apropa a l’escenari . 
S’obren les cortines i apareixen altres components. Les seves veus, enèrgiques i potents, inunden el teatre.
En acabar, un per un, ens desitgen Bon Nadal en diferents idiomes i, tot seguit, una de les noies inicia All I Want for Christmas, davant de la cortina. Mentre s’obre la resta de companys s’afegeixen a la cançó, mentre els focus escampen llums que van canviant a vermell. Ara és quan el portaveu aprofita per fer un petit agraïment per assistir i ens recorda que és l’últim concert de la gira de concerts de nadal. També ens explica que el cicle més especial que han fet és el de cançons a capela, que vàren fer a la pedrera i, després d’una breu introducció al piano, canten Cau de mil secrets.

De nou, un petit mos de piano i podem sentir When I was your man, amb una posada en escena molt senzilla: La Berta, la Marina i L’Esther assegudes en cadires i l’Oriol a l’altre extrem de l’escenari agenollat. Ara es el torn de la Gemma i la Sara i dels 2 Marc’s que interpreten I’m not afraid, mentre 4 canons els il·luminen i, en acabar, un canó il·lumina novament el passadís central de la platea i apareix l’Oriol. Arriba cantant Jingle Bells. Des de dalt de l’escenari, la Laura, l’Andrea i l’Esther se li uneixen.
Potser el moment més tendre, es quan li dediquen a les seves famílies Santa nit, que fan tots junts. A continuació Once up on a time, posa punt i final a la primera part i dóna pas a la segona part, que ens avisen, serà més canyera i que ocupen les cançons del seu nou treball Junts (Música Global Discogràfica S.L.)
Aquesta segona part, comença amb Viva la vida d’en Coldplay, amb tots els assistents seguint-la, com passarà amb totes les següents. Qualsevol nit pot sortir el sol d’en  Jaume Sisa, I’m Yours de Jason Mraz, Quant tot s’enlaira de Txarango,  This Love de Maroon 5, The time of my lifede la coneguda pel·lícula Dirty Dancing i, després d’explicar-nos que hi ha un senyor que els hi demana contínuament una cançó i que, per això, han decidit cantar-la avui, podem escoltar La Dama d’Aragó.
El moment més divertit arriba quan demanen l’ajuda del públic, perquè els hi jutgi, posen cadires a l’escenari i, després de demanar que s’obrin els llums, fan pujar a l’escenari a 5 persones. Entre elles, 2 nens i el senyor que sempre demana La dama d’Aragó. I, tot seguit ens canten Video Killed the Radio Star de The Buggles.
Ara ens expliquen que volen fer una competició, nois contra noies, i Arriba el Happy de Pharrell Williams. En acabar, ens expliquen que la competició funcionarà amb l’aplaudiometre i canten Up the ladder to the roof de The Supremes. Toca la sessió d’aplaudiments, tot i que, després de la primera ovació que correspon a les noies, decideixen que no cal comprovar res.
És el moment de l’Himne dels pirates del conegut musical Mar i Cel i, a continuació, presenten per primera vegada els arranjaments que han fet a la coneguda Mediterràneo de Joan Manel Serrat i aprofiten l’improvisat jurat per consultar si els hi agrada o no.
El concert enfila les últimes cançons amb Bohemian Rhapsody de Queen i aprofiten per presentar als 2 nous integrants del cor. A continuació, Euphoria, la cançó que va donar la victoria en Eurovision 2012 a Loreen, When love takes over de David Guetta i amb Eyes of the tiger de la coneguda pel·lícula Rocky, donen per finalitzat el concert.

Davant, les aclamacions del públic, tornen per fer 2 bissos: Rossinyol i amb El Cant dels ocells donen per finalitzat definitivament el concert.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »