13/03/2015 Coriolà i Els Amics de les Arts: Van per lliure al Let’s Festival

By Cròniques Musicals, MUSICA
març 12

13/03/2015 Coriolà i Els Amics de les Arts: Van per lliure al Let’s Festival

Publicat a Revista Benna: 04/04/2015
Crònica 50

El Lets Festival, ha programat a la Sala Salamandra un concert molt especial amb Coriolà i Els Amics de les Arts. Com inici de la festa, un vídeo ens recorda que és el Lets Festival i que aquest any es celebra el seu 10è aniversari.

Els primers a actuar són Coriolà, guanyadors de sona9 en 2013, que presenten les cançons del seu primer àlbum El Debut (Warner Music Spain). Tenen una difícil tasca, doncs a pesar dels seus incondicionals, el plat fort és l’actuació dels Amics de les Arts. Com inici, han triat primer “El so que fan les flames” seguit sense pauses d’ “Amundsen“. Després que en Carles Chacón, el cantant, faci un canvi de guitarra, sona “Nàutica“ i tot seguit “Central Park“, una cançó feta en anglès que encara no està inclosa en cap disc i que els hi serveix per explicar-nos que fan cançons de llocs on no han estat mai i que tan sols ni saben si podran a anar. Tot seguit sona, “Vent i Ganivet“, “Diamants“ i “Una vida normal“, mentre la gent segueix arribant. En Carles, ens avisa que està arribant el final i a continuació sona “El meu nom“,  “Els fils invisibles” i el final arriba amb “Ara tot és millor“. El grup marxa, sense fer cap bis, després de fer-se la foto amb el públic.

Ja són les 23:15 hores, per fi apareixen Els Amics de les Arts i la Sala esclata en aplaudiments. Sense preàmbuls ens canten “Ja no ens passa” seguida sense cap pausa de “Corredor de fons”, ambdues de Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure(Discmedi). En acabar, en Dani Alegret (teclista), es treu la camisa i ens toquen ”Armengol”, del seu treball Bed and Breakfast (Discmedi/Blau), guarnits amb unes màscares d’animals (En Dani d’elefant,  en Eduard de cavall, en Joan Enric de lloro i en Ferran de panda) com a celebració i agraïment a l’equip d’Intricate, amb els que durant la setmana han gravat un parell de vídeo-clips.

Després d’una petita pausa per agrair l’assistència i remarcar que el festival i ells mateixos ja fan 10 anys, comencen els acord d’ “A mercè d’un so”, de Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (Discmedi), basada en la sèrie Juego de Tronos i amb la gent cantant, ballant i aixecant les espases de cartó que s’han repartit a l’inici.

”Les meves ex i tu”, de Bed and Breakfast (Discmedi/Blau), on ens fan un petit repàs d’excuses de les ex novies per deixar-los, seguida de ”Apunto Shakespeare”, de Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure(Discmedi), ”Louisiana o els camps de cotó”, d’ Espècies per catalogar (Discmedi), que comencen cantant ells i que segueix cantant, mentre el grup els escolta.
La següent cançó és  ”Per mars i muntanyes”, de Bed and Breakfast (Discmedi/Blau), on parlen d’en Son Goku, el seu superheroi preferit, també la dediquen a l’equip d’Intricate i seguidament sonen “Miracles”, d’ Espècies per catalogar (Discmedi), i “Noble art”, de Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (Discmedi), seguida per “La merda se’ns menja”, de Bed and Breakfast (Discmedi/Blau).
Tot seguit “Mite de Prometeu”, de Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (Discmedi), una cançó feta, segons diuen, de la ràbia sorgida de tantes vegades que els han deixat, seguida de  “Monsieur Cousteau”, d’ Espècies per catalogar (Discmedi) i “Jean-Luc”, de Bed and Breakfast (Discmedi/Blau).
Fidels a les seves interaccions amb el públic i al seu bon humor, ens diuen que ara faran veure que marxen, entre els crits i les queixes de la gent, però ens avisen que és perquè tots els grups ho fan i que tornaran per fer algunes cançons més.
En tornar, sona ”Preferiria no fer-ho” i “Museu d’història natural”, de Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (Discmedi), “El matrimoni Arnolfini”, d’ Espècies per catalogar (Discmedi), on un canó de confeti inunda de paperets de colors la nit i amb “El tren transsiberià”, de Bed and Breakfast (Discmedi/Blau), definitivament posen punt final al concert.

Poc després podíem veure’ls, entre la gent, parlant i fent promoció dels productes de la seva botigueta.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »