13/06/2015 Final del Trak Vendrell 2015

By Cròniques Musicals, MUSICA
juny 12

13/06/2015 Final del Trak Vendrell 2015

Publicat a Revista Benna: 19/08/2015
Crònica 83

Crec que a aquestes alçades ja ha quedat clar que m’agrada conèixer nous grups, escoltar la seva música, seguir-los i, sobretot, veure’ls créixer, així que quan vaig veure que per dates, era possible assistir al Track Vendrell i que concursava La Folie, als que segueixo des de que els vaig escoltar entre les maquetes del Sona 9, no vaig pensar-m’ho gaire.

El que no esperava, quan vaig decidir acreditar-nos, era trobar-me en un backstage, amb els grups al costat i poder parlar amb ells. De fet, amb lo tallada que sóc, va ser quasi un miracle poder parlar amb els integrats de la Folie i compartir amb ells i la resta de grups el sopar, va estar genial.

En acabar, van començar les actuacions. Un a un, van començar a fer la seva actuació i l’única cosa que podia trastocar el dia, va passar: Va començar a ploure i tenint per davant una estona de viatge per tornar a casa, vàrem decidir marxar-nos.

Ens vàrem faltar per veure les 2 últimes actuacions però ens va donar temps d’escoltar als guanyadors dels 3 primers premis.

El resultat final va ser:
– Primer Premi per La Folie (poesia musicada), de Barcelona: Gravació, el disseny i la maquetació d’un disc a l’estudi de gravació La Casamurada, l’actuació a la Festa Major del Vendrell 2016 (actuació remunerada amb 500€) i la cobertura a la revista Enderrock.
– Segon premi per Medusa Box (rock), de la Bisbal d’Empordà: 1.000€
– Tercer premi per Apac (funk), de Barcelona: 600€

Quan marxàvem, vàrem poder escoltar l’inici de l’actuació d’Et-co* (folk ètnic contemporani), de Segur de Calafell, que vàren endur-se el Premi Baix Penedès del TRACK: Actuació a les Barraques d’Igualada l’agost de 2016 (actuació remunerada), una formació a càrrec d’un músic/productor (cedit per l’Associació de Músics del Baix Penedès) i 300 € de premi.

Una llàstima que la pluja ens fes marxar però ja conèixem el concurs i l’any vinent espero tornar.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »