21/02/2015 Valga’m Déu: Presenta EP

By Cròniques Musicals, MUSICA
febr. 20

21/02/2015 Valga’m Déu: Presenta EP

Crònica 40
Aquest dissabte assistíem a la presentació del projecte personal d’en Joan Arjona, sense cap mecenes, nomenat Valga’m Déu i el seu EP El dit a la llaga, que gràcies a la il·lusió i passió depositada i a l’ajuda desinteressada de diferents persones, després de 6 mesos veia la llum.
La cita era a las 19 hores en Riff-Raff Discos, una acollidora tenda de música i vídeo de l’Hospitalet on, en primer lloc, podíem veure l’estrena del vídeo-clip “onze del nou”, dirigit per Juanan Arasa, un “curt” on es recorden part dels fets succeïts el 11/09/1914 i que va estar rodat en indrets, tant emblemàtics com el Castell de Cardona i Can Torrents a Sant Boi, entre altres.

La première del videoclip, es projectarà, fora de concurs, al Rewind Festival de Cortometrajes de Vilanova del Camí el día 22/03, entre les 11 i les 14 hores.

En acabar la primera projecció, es feia un segon passi perquè la gent situada al final de la botiga, pogués veure’l.

Com tot acompanyament en Pepe Gervilla, guitarra de Noiseted i, amb molts nervis i amb molta emoció, en Joan ens presentava les cançons del seu EP. La primera a sonar era “no deixaré que prenguis mal”, seguida de “Valga’m Dèu”, “Res” i “A vegades”, que havia de ser l’última i que no ho va ser doncs els assistents reclamaven altre cançó i així sonava “M’he fet mal”

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »