21/08/2015 Txarango: “Som riu” en la FM de Sant Antoni de Vilamajor

By Cròniques Musicals, MUSICA
ag. 20

21/08/2015 Txarango: “Som riu” en la FM de Sant Antoni de Vilamajor

Publicat a Revista Benna: 10/09/2015
Crònica 101
Normalment, tot i que no treballi, no vaig a concerts que comencen tard doncs desprès arribo a casa morta de són però, avui toca fer una excepció. El concert és de Txarango i només els hi  resten 3 concerts a Catalunya perquè acabin la seva gira i facin una aturada per dedicar-se a altres projectes. Prop de l’01:30 AM, els llums s’apaguen i els crits de la gent, que inunda el parc, deixen clar que el concert comença.

Els llums s’han tornat blau, s’escolta el so de les gotes caient, els músics es situen i, de seguida, comença a sonar ”Músic de Carrer”, de Som riu (Disc Medi). De seguida que diuen “mans a l’aire”, obedientment tothom les aixeca i el parc sembla bategar al ritme de la seva música. Tot seguit, ens recorden que fa temps que no estan a casa, tot i que, com a casa, no s’està en lloc i a continuació, sonen ”Corazón viajero”, de Som riu (Disc Medi) i “Sueña como un niño”, de Benvinguts al llarg viatge (Disc Medi).

Ara segueixen amb ”El meu poble”, de Som riu(DiscMedi), que dediquen al jovent que ha fet possible la FM i, quasi sense pausa ens canten ”Governant”, de Som riu (DiscMedi) i  ens expliquen que van començar a les places i ja han arribat als ajuntaments, però que volen arribar molt més lluny i amb aquesta introducció comença ”Per art de màgia”, de Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi).
El parc on estem, sembla embogir una mica més, quan ens pregunten si estem molt apretats, realment al parc sembla que no cap ni una agulla, i si tenim ganes de cantar i comença a sonar ”No t’adormis” i seguidament ”La vuelta al mundo”, ambdues de Som riu(DiscMedi). Abans de cantar-nos ”Quan tot s’enlaira”, ens expliquen que aquesta és la seva 5à gira i que ja fa 3 anys des de que van publicar el primer disc, per continuar amb ”Arriba la nit”, ambdues de Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi) a la que segueix ”Camp de batalla”, de Som riu(DiscMedi).
De sobte, els llums s’apaguen i quan tornen el bombo es troba al mig de l’escenari i comença a sonar ”Som un riu”, de Som riu(DiscMedi), a la que segueixen ”Un pam de nas” i ”No deixis de caminar”, ambdues de Benvinguts al llarg viatge(DiscMedi). Per escalfar una mica més l’ambient, ens demanen aixecar les mans i ens recorden que queden poques festes i així ens canten ”Alegre i encantada”, de Som riu (DiscMedi) i segueixen animant-nos a ballar, picar de mans i enlairar les mans, mentre sona ”Vola” seguida de ”Benvinguts”, ambudes de Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi).
Els llums es tornen a tancar quan comencen els acords d’ ”Amagada primavera”, de Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi), una cançó que parla dels carrers de ciutat vella i tot seguit sonen, ”Batega” i ”Com dues gotes d’aigua”, les dues de Som riu (DiscMedi), seguida de ”En caravana”, de Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi) i ”Tant de bo”, de Som riu (DiscMedi),

En Pau, ha baixat i es “mantejat” per la gent. Quan torna a l’escenari podem escoltar ”Volveremos”,  ”Benvinguts” i com a final ”La dansa del vestit”, de Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi), que posa el llaç a un concert que ha sigut com un regal de nadal en mig de les vacances.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »