24/01/2015 Joan Dausà: Arriba a Molins de Rei per La Candelera

By Cròniques Musicals, MUSICA
gen. 23

24/01/2015 Joan Dausà: Arriba a Molins de Rei per La Candelera

Crònica 28

Dissabte tarda. A Molins es celebra la 164ª Fira de la Candelera i el Teatre de la Peni es prepara per
acollir un concert ple de calidesa, de la mà de la veu i les lletres d’en Joan Dausà, amb un teatre quasi ple.

L’inici no pot ser més prometedora i comença amb en Joan al Teclat i un Quartet de Corda i la cançó “Jo mai mai” (Barcelona nit d’estiu). Una sonora ovació acompanya el final de la cançó i l’entrada de la banda, que ara toquen ”Quan ens creuem” (On seràs demà). En acabar el Quartet marxa i en Joan aprofita per esbrinar qui es de Molins i qui no.

A continuació escoltem ”Que no s’acabi mai” (On seràs demà) i ara en Joan esbrina qui els escolta per primer cop i qui no, per continuar amb ”Sé que no tinc dret a dir-te res” (Barcelona nit d’estiu) i ”Se’t veu tan fràgil” (On seràs demà).

En Joan torna a prendre la paraula per fer-nos còmplices de les seves sensacions, en trepitjar un terra on pot veure les marques i pot llegir els noms dels personatges dels pastorets que també s’han pogut veure en el mateix teatre i ens canta ara ”Reis del món” (Barcelona nit d’estiu).
En mig del caliu que fa estona es respira al teatre, n’explica que faran seguides dues cançons que, tot i ser de treballs diferents, ara veu complementàries i podem escoltar ”M’hauria agradat” (Jo mai mai), adaptada per aquesta ocasió com “M’hauria agradat… viure a Molins de Rei” i ”Més enllà” (On seràs demà).
Tot seguit, després de saludar també al primer pis, arriba ”Truca’m” (jo mai mai) i torna el Quartet de Corda per tocar ”En veu baixa” (On seràs demà), ”També sóc jo” (On seràs demà) i ”Parlant de tu i de mi” (Jo mai mai).
En acabar, ja ens recorda que el concert va arribant al final i, entre protestes del públic, ens canta ”On seràs demà” (On seràs demà) i, es queda tot sol per oferir-nos, mentre toca el teclat, ”Quan soni la tendresa” (On seràs demà), l’homenatge que ha fet a  la cançó “La Tendresa” d’en Lluis Llach.
Tornen els músics per cantar ”El senyor Sommer i l’ós polar” (Jo mai mai) i ”Hi ha algú que em va dir”, l’adaptació de “Quelqu’un m’a dit” de Carla Bruni, per la Marató de TV3 i, en acabar, aprofita per dir-nos que està preparant les cançons per Barcelona nit d’hivern i que començarem a escoltar les cançons en els concerts d’estiu.
El final del concert arriba amb ”Quan tothom dorm” (Barcelona nit d’estiu) i ”Jo mai mai” (Barcelona nit d’estiu), aquesta vegada tocada amb tota la banda i amb el públic en peu ovacionant-los. Una vegada finalitzat el concert, en Joan surt a saludar i fer-se fotos amb tots els qui així li han demanat.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »