Point Break

Point Break
By CINEMA
des. 30

Point Break

Tornar al cine, després de tant de temps. Per fi. Això sí, amb un gripazo impressionant, em feia patir molt. No tenia clar si anava a veure la película o als 10 minuts cauria en mans de la febre i la son però no! Ni una cosa, ni l’altre.

Jo que sóc una apasionada de la natura, que podria passar-me hores veien el moviment del mar o dels núvols, he gaudit amb les imatges com mai. No sóc experta en fotografía, ni molt menys, però les imatges són espectaculars.

Evidentment, com tota película, té el seu punt fantàstic, amb escenes que rallen lo impossible però, el conjunt, per a mi, està força lograt i em vaig oblidar del meu refredat i del temps que portava a la cadira asseguda.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »