Què faig escrivint?

Què faig escrivint?
By Cròniques Lletres, LLETRES
des. 30

Què faig escrivint?

Com he arribat a escriure de Música, de Cinema, de Teatre? Jo que sóc fiscalista i auditora? Ni ho sé. L’única cosa que sé, que la meva passió per escriure, fa temps que existeix, que no m’agraden les cròniques que fan crítiques doncs lo que per mi ha estat una maravella, per tu que em llegeixes igual és horroros.

M’agrada parlar dels detalls, de les sensacions, d’alló que no trobo en altres llocs, quan llegeixo, quan sembla que es fa una cursa per semblar el crític més entés del món i a ixí vaig crear aquest bloc. Cercant un espai que no he vist que ningú el tracti.

No espero ser la cronista més nomenada de les xarses, només espero compartir amb tu el que sento i si per uns minuts et faig plantejar que val la pena veure aquest músic del que parlo, aquest grup, aquesta obra… He aconseguit el que volia.


Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »