Barnasants 2016: Programació del Dijous 21 al Diumenge 24 de Gener

Barnasants 2016: Programació del Dijous 21 al Diumenge 24 de Gener
By MUSICA, Noticies Musicals
gen. 17

Barnasants 2016: Programació del Dijous 21 al Diumenge 24 de Gener


CONCERT INAUGURAL BARNASANTS 2016: JOTES DE COMBAT
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Miquela Lladó, Eva Dénia i Eliseo Parra posaran la veu a la inauguració del BarnaSants reivindicant la jota com a origen de la cançó protesta.
Segons la llegenda, la jota la va inventar Aben Jot, un poeta àrab revolucionari que va ser expulsat de València per la seva rebel·lia. Diverses veus del país que l’han emprat en el seu repertori oferiran jotes a més de boleros, fandangos, seguidilles, cants de batre… cançons per a la revolta i la millora de la societat. L’espectacle convida a fer un viatge a la nostra història musical per veure les arrels de la cançó protesta en les jotes. La banda estarà formada per Jordi Fusté, Josep Lanau ‘Mitxum’, Kike Pellicer, Sergi Molina, Merxe Martínez, Xavier Lozano, i com a artistes convidats hi haurà el dolçainer Pau Puig i la rondalla del Guardet Lo Cantador.
A més del concert inaugural, Jotes de Combat, i del concert de Víctor Manuel, aquesta setmana el festival us proposa diversos recitals. El jove cantautor Guiem Soldevila actuarà divendres al Harlem Jazz Club, Jordi Gil actuarà dissabte a l’Auditori Barradas, i diumenge, Toti Soler estarà a Altafulla mentre el cantautor italià Claudio G. Sanna actua al Harlem Jazz Club.

 
 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »