C.A.T. Tradicionarius 2016: Presenta la nova temporada

C.A.T. Tradicionarius 2016: Presenta la nova temporada
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 13

C.A.T. Tradicionarius 2016: Presenta la nova temporada

El C.A.T. ha presentat la programació de la Tardor Folk 2016 amb grans noms de l’escena nacional i internacional.
Artistes de la talla de Manel Joseph, Fernando Cabrera, Kepa Junkera i Txango Spasiuk, Cristina Branco, Carles Belda i Sanjosex entre molts d’altres seran els encarregats de presentar les seves propostes i nous treballs discogràfics a l’escenari del C.A.T. 
Durant la Tardor Folk, el Tradicionàrius col·labora amb d’altres entitats per tal d’oferir una programació de qualitat com per exemple el cicle Hamaques de la Casa Amèrica Catalunya, l’Associació Artistas en Ruta, el Festival Connexions i el Circuit Folc entre d’altres.

A la programació no hi podia faltar el cicle de La Taverna del C.A.T. amb duets de músics excepcionals que actuen cada dimecres al Bar del C.A.T. que, en la catorzena edició comptarà amb noms com Marcel Marimon, Francesc Marimon, Ramon Manent, Clara Ayats, Enric d’Armengol entre molts d’altres. 
A banda de les sessions de la Taverna, els dimarts a partir de les 21.30 h l’espai del bar es convertirà en un punt de trobada obert al públic de músics que vulguin compartir la seva música i viure una experiència amb d’altres músics amb les Sessions de música irlandesa.

Viure l’experiència del folk_

Un dels projectes principals del C.A.T. és la formació de música folk amb els Tallers de música i dansa. Un programa trimestral en què l’alumne aprèn a tocar un instrument, a ballar danses catalanes o del món, a cantar i improvisar en un ambient distès. 
Els tallers són majoritàriament grupals i totalment pràctics i és d’aquesta manera com l’alumne viu una experiència entorn al folk. Enguany, hem incorporat un taller de guitarra de rumba catalana a càrrec de Ramón del Pichón, de cançó improvisada i també formacions de grups: sessions irlandeses, grup de joves (10-16 anys), músiques del món i músiques de ball. 
Aquestes formacions de grup busquen crear un espai en què ens alumnes puguin aprendre nous temes, crear-ne i formar un repertori per sessions de concert i de ball en els diferents àmbits musicals.
Font: C.A.T. Tradicionarius

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »