Crida 111 de Vull Escriure: 7. Galetes

By LLETRES, Relats
gen. 10

Crida 111 de Vull Escriure: 7. Galetes

XusMas VullEscriureAquests són els requisits de la crida 111, la segona de la temporada:

Paraula obligatòria => Galetes
Minicrida (OPCIONAL) => Un detectiu investiga l’assassinat de la Katharina. Descobrirà els culpables?
Extensió => 300 mots (tens un marge de +/- 100 mots per complir amb l’extensió: en cas de dubte utilitza el comptador de paraules de la web)

I el meu text “Testimonis excepcionals“:

S’ho va trobar tot remenat. Semblava que hi havia hagut un terratrèmol però, si alguna cosa tenia clar des del primer moment, és que no havia estat aquesta la causa del desordre que estava veient.

Les cadires tombades. És veient les potes del sofà, que descansava sobre la seva esquena. Ni tan sols els coixins eren al seu lloc i ara restaven escampats per terra. La vaixella, els gots, els coberts… tots els estris del dinar i, per descomptat les estovalles, escampades i trencades per sobre la catifa. El vi i l’aigua l’havien tacat i ja només quedaven unes poques gotes a dins les ampolles. Els calaixos dels mobles i també la vitrina semblaven al seu lloc però no calia ser gaire per observador per comprovar que havien estat cercant alguna cosa.

A terra hi havia una noia que restava immòbil feia molta estona. Es deia Katharina i tenia uns ulls blau intens que havia tancat per respecte. La seva cabellera rosa i plena de rinxols emmarcava suaument la seva cara. La seva aparença era dolça i semblava adormida. Estava segur que quan arribes el forense i la científica, confirmaria que es tractava d’un assassinat.

Mentre ells feien la seva feina, la TV encara estava encesa i semblava entretenir a les 2 personetes que observaven atentament els moviments de tothom. El detectiu estava apropant-se i elles, de seguida, es van quedar immòbils i quasi sense respiració. Les va observar amb molta atenció mentre pensava que era força còmic que elles haguessin contemplat el crim, haguessin vist a l’assassí i ell encara hages de muntar el trencaclosques.

Es va plantejar fer-ne unes quantes preguntes però de seguida va pensar que necessitaria molta màgia per aconseguir que dues galetes li expliquessin el que havia passat, així que va donar-se mitja volta i va apropar-se a la Katharina. Les dues galetes es van mirar mentre es preguntaven si el detectiu sabria que era la narcolèpsia.
De sobte, la Katharina va obrir els ulls i a la vegada que el detectiu feia un salt enrere.

Mentre la noia li explicava això de la narcolèpsia i el que significava, ell pensava que ja sabia qui era l’assassí o millor dit qui era el causant de tot i va somriure.

Comentaris Rebuts

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »