Crida 110 de Vull Escriure: 6. Fletxa

By LLETRES, Relats
des. 13

Crida 110 de Vull Escriure: 6. Fletxa

XusMas VullEscriureAquests són els requisits de la crida 110, la segona de la temporada:

Paraula obligatòria => Fletxa
Minicrida (OPCIONAL) => Una història d’amor
Extensió => 300 mots (tens un marge de +/- 100 mots per complir amb l’extensió: en cas de dubte utilitza el comptador de paraules de la web)

I el meu text “No cal somniar“:

Ella devorava llibres. Gaudia ficant-se dins de les històries que emplenaven les seves pàgines. Per ella, qualsevol gènere era bo perquè l’autor sempre tenia coses a explicar i ella podia imaginar-les, acabar de donar-li forma i, a vegades, continuava la història. Els d’aventures, podien portar-la a increïbles llocs per explorar. Els de terror, la portaven a situacions que, a vegades, la feien tremolar. Si eren d’intriga, sempre tenien grans misteris per resoldre. I els d’amor, la feien viure romàntiques històries, així que eren els que més li agradaven. A vegades pensava que, justament pels dubtes que tenia sobre els seus pares i la seva relació, era el que feia que li agradessin tant les històries d’amor.

Havia crescut en un ambient familiar i càlid. Cada dia, quan el pare marxava de casa, els veia fer-se un petó i cada dia, quan el pare tornava a casa, també els veia fer-se un petó. En cada data assenyalada els veia complir amb les tradicions. Per Sant Valentí, un pastís i un regal. Per Sant Jordi, una Rosa i un llibre. Als aniversaris, inclús per l’aniversari de noces, un regal i un pastís. Per Reis, el tortell i els regals. Fins i tot, el dia del pare o el dia de la mare hi havia regals i el tradicional pastís. No discutien i sempre passejaven agafats de la mà. Ho feien tot junts, excepte quan el pare marxava a treballar però ella seguia sense tenir clar que encara s’estimessin.

Quasi sense adonar-se, havia passat l’any i ja estàvem al Desembre. Les fetes de Nadal eren les més difícils. Li agradaven molt però, com eren dates familiars, era quan més s’adonava que alguna cosa no estava bé. Ara que era més gran, ja tenia clar que els seus pares estaven junts per costum i pensava que potser per això li costava tenir una parella estable però quan el va conèixer, així, per casualitat, en la cua del cinema, va pensar que Cupido havia fet diana amb les seves fletxes. Per primer cop, sabia que a ella no li passaria com als seus pares. Tenia clar que una parella havia de cuidar-se. Veient als seus pares, sabia el que li caldria millorar perquè mai hagués de tornar a somniar amb l’amor.

Comentaris Rebuts

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »