Crida 125 de Vull Escriure: 6. Permís

By LLETRES, Relats
des. 05

Crida 125 de Vull Escriure: 6. Permís

Aquests són els requisits de la crida 125, la número 6 de la meva tercera temporada al VullEscriure:

Paraula obligatòria => Permís
Minicrida (OPCIONAL) => Els protagonistes siguin 4 grans amics

I el meu text “Vacances i Riatlles“:

Recordava com havia patit fins aconseguit la re-confirmació del permís, que en el seu dia, ja havia aconseguit del seu cap i, per fi, pujaven a l’avió. No volia ni recordar el mal tràngol que estava passant des de feia setmanes. Havia imaginat que marxaven sense ella. Havia arribat a pensar que s’haurien de quedar però finalment van lliurar el projecte a temps i sense gaires complicacions. Els clients estaven satisfets i per fi havien pogut marxar de vacances, tal com mesos enrere van decidir les 2 parelles.

La feina semblava quedar molt lluny i només havia passat unes hores del viatge en avió. Ja s’havien instal·lat a les habitacions, que eren contigües i es comunicaven per una porta interior. Per fi, es trobaven els 4 a la piscina de l’hotel i ja xerraven animadament sobre el que farien l’endemà. Eren amics des de l’escola bressol (cosa dels seus pares que també eren veïns i amics). Quan tenien idees diferents tots defensaven la seva amb ganes.

Aquest cop, en Joan i la Cristina volien anar a descobrir coves i és que hi havia tantes que podien passar tot el dia d’excursió. En canvi, en Francesc i l’Anna, preferien descansar un dia més, aprofitar per explorar els voltants de l’hotel i gaudir de la piscina. Finalment, van decidir fer les 2 coses. Primer, passarien el dia en la piscina i recopilarien informació sobre les coves i altres zones que explorar. Després anirien a llogar un cotxe per poder desplaçar-se per Menorca sense problemes.

Al matí, després d’esmorzar, van recollir el cotxe. De camí, en Joan, va adonar-se que no havien preguntat quina benzina portava el cotxe ni on estava el dipòsit. Era un “willy” groc “Piolín” amb capota abatible i, donat que la portaven recollida, els 3 van mirar pels costats sense trobar-lo. En arribar a la benzinera, en Joan, va donar-li les claus al noi i va demanar que l’emplenessin mentre la resta baixaven del cotxe per estirar les cames. Quan van veure que el dipòsit estava situat sota el seient, van arrencar a riure pensant que només havien començat les vacances.

Comentaris Rebuts

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »