Crida 126 de Vull Escriure: 7. Or

By LLETRES, Relats
des. 12

Crida 126 de Vull Escriure: 7. Or

Aquests són els requisits de la crida 126, la número 7 de la meva tercera temporada al VullEscriure:

Paraula obligatòria => Or
Minicrida (OPCIONAL) => Algú dispari una fletxa amb un arc 

I el meu text “Aquells ulls“:

Tot i que el seu matrimoni feia anys que estava mort, feia poc més de 3 mesos que s’havia divorciat i s’havia preguntat molts cops que els hi havia passat. Potser havia estat la rutina, potser els nens, potser això de treballar i treballar i no tenir temps per ells… o millor dit, no tenir necessitat de cercar-ne. Mirava enrere i podia veure com havia anat canviant tot. Ja ni recordava perquè s’havien casat, encara que estava segura que, en el seu moment seria perquè s’estimaven.

Després de la separació, s’havia sentit molt perduda. Havia hagut d’aprendre a estar sola. Era irònic perquè molts cops ja s’havia sentit així i pensava que no li costaria gens però realment  no en sabia perquè sempre estaven per allà els nens i també ell. Els pocs amics que tenien eren comuns i quasi sempre estaven envoltats per la família d’en Marc i, és clar, qui havia hagut de canviar d’hàbits, havia estat ella.

Avui, per primer cop, s’havia mirat el dit on encara lluïa l’anell. Recordava el dia que havien anat junts a triar-lo i com finalment es van decidir per aquest. Era d’or blanc i groc però molt senzill en el seu disseny. L’anell que abans tant apreciava, que encara semblava acabat de treure de la botiga, avui el veia com una simple ferritja. Fins ara no havia tingut la necessitat però es va adonar que era el moment de treure-se’l i li va semblar que amb l’anell, havien quedat les seves inseguretats.

Un lleu somriure se li va escapar quan va sentir a l’ocellet del WhatsApp. Era en Pol que li recordava que passaria a buscar-la cap a quarts de nou i ella, que havia fet mil bromes dient que havia engarjolat a Cupido i que li havia trencat totes les fletxes, ara somreia. Només li calia recordar els ulls verds d’en Pol per estar segura que en Cupido s’havia tornat per la seva malifeta i en venjança li havia disparat totes les fletxes que havia trobat.

Comentaris Rebuts

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »