Curtcircuit 2016: ’77 [Seventy Seven] + Schizophrenic Spacers

By MUSICA, Noticies Musicals
febr. 27

Curtcircuit 2016: ’77 [Seventy Seven] + Schizophrenic Spacers

Les bandes de rock ’77 [Seventy Seven] i Schizophrenic Spacers actuaran el pròxim 5 de març a la sala Bikini de Barcelona

El pròxim 5 de Març, el cartell que es presentarà a la Sala Bikini, posa en evidència la pluralitat que existeix ara mateix a Barcelona respecte a les seves bandes musicals. És possible que aquesta no sigui la ciutat més associada al rock, en els seus diferent vessants, però és innegable que aquesta és una ciutat amb un bon nombre de formacions de rock i amb un seguiment més notable del que, de vegades, sembla existir.

Aquell dissabte, les bandes ’77 [Seventy Seven] i Schizophrenic Spacers començaran a encendre la metxa del que s’aveïna com la nit del rock definitiva a Barcelona! 

’77 [SEVENTY SEVEN]
Ha estat un dels grups de rock més important de la península en aquest 2015; van anunciar el seu fitxatge amb Century Media amb qui van publicar el seu aplaudit “Nothing’s Gonna Stop Us’ a tot el món i es van embarcar en una extensa gira europea de presentació que els va portar a tocar amb bandes com Michael Schenker, Dead Lord o Danko Jones i ara, per acomiadar l’any, anuncien el primer tram de la gira de presentació a Espanya. Artísticament i estèticament amb arrels dels anys 70, els germans Valeta, Armand i LG van fundar ’77 (pronunciat com SeventySeven) com un reflex directe del concepte de l’època que tant estimen. El quartet presentarà “Nothing’s Gonna Stop Us” en un concert molt especial, no solament per presentar per primera vegada les seves noves cançons sinó perquè coincideix amb el desè aniversari de la primera vegada que es van pujar a un escenari. Deu anys i un llarg camí que es troba al seu moment més àlgid.

SCHIZOPHRENIC SPACERS
És la banda de Rock de Barcelona. El grup s’ha llaurat una reputació de gran banda de directe, o com deien a Popular 1 : “Capaces de hacer sombra a muchos grupos foráneos con sus incendiarias actuaciones”. Els seus recitals són sempre imprevisibles, plens de tics i tributs al millor rock de tots els temps. Les seves actuacions no són concerts, són cerimònies.

Capitanejats per Sergio Martos des de 1999, amb Manuel Fernández i Alberto Belmonte, la banda segueix a contra corrent, autoeditant-se els seus propis treballs i aconseguint anticipar-se a la moda del vinil en uns quants anys. L’ara quintet, compta amb quatre treballs de llarga durada i un doble en directe, bevent d’estils com d’Alice Cooper, de The Who, de Led Zeppelin, però també de Captain Beefheart, de Sly&The Family Stone i de Reverend.
 

Més informació: Curtcircuit 2016

Dissabte 5 de març, 20 h. – Sala Bikini (Barcelona)
Anticipades: 12€ (+ despeses de gestió) / Taquilla: 15€
COMPRAR ENTRADES

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »