Curtcircuit 2016: Alma Afrobeat Ensemble + Moya Kalongo

By MUSICA, Noticies Musicals
març 15

Curtcircuit 2016: Alma Afrobeat Ensemble + Moya Kalongo


El pròxim 19 de març a les 22:30h, les bandes Alma Afrobeat Ensemble i Moya Kalongo portaran la festa contagiosa dels sons afrobeat a La Capsa del Prat del Llobregat .

Alma Afrobeat Ensemble, format per 10 músics de diversos continents, enarbora la bandera del afrobeat modern. El grup posseeix un so propi recolzat sobre els pilars d’aquest gènere però aportant sabors diversos provinents de la música llatina, psicodèlica i el hip hop. Moya Kalongo , per altra banda, presentarà el seu estil més decantat cap a l’afro-funk, del que són pioners a la nostra terra. La banda, sota la influència dels artistes més grans d’aquest gènere, arriba amb una proposta tant potent com singular.

Dues bandes que encendran les ganes de ballar dels assistents d’aquest espectacular concert.


Aarón Feder (guitarrista i compositor) va crear ALMA AFROBEAT ENSEMBLE a Chicago en el 2003. Residents a Barcelona des de 2005, ara compten amb una formació de 10 músics provinents de 4 continents, les dues Amèriques, Àfrica i Europa.

El grup representa la nova escola del Afrobeat modern. El seu so segueix amb els elements originals d’aquest estil com el funk, el high-life i el jazz, però aportant tocs de música llatina, psicodèlica i hip-hop. Aquesta combinació aporta un so únic amb el seu propi aroma, color i sabor.

En el 2010 Alma estrena el seu primer disc “Toubab Soul” i en el 2014 publica “Life Not Get Duplicate” amb el segell de música africana de Barcelona Slow Note Record. La banda ha actuat a festivals com Imagina Funk, el WOMAD o el Mercat de Música Viva de Vic, a més a més, de Los conciertos de Radio 3 i la Casa Encendida.

El grup ha participat en diferents projectes musicals com Diversons, “Artistas en Ruta” de AIE o l’intercanvi de concerts a França amb A++ i Cases de la Música.

Alma Afrobeat Ensemble és un grup singular, original i ple de textures que sorprèn però, sobretot, fa ballar a tothom amb el seus directes potents i explosius.


SimonalBie (veu), Noè Escolà (saxo, flauta, cors), Cesc Pascual (guitarra, cors), Washington Pito Rosas (baix) i Marc Thió (bateria) constitueixen aquest grup multicultural MOYA KALONGO en el 2008.

Pioners en l’estil afro-funk a casa nostra, Moya Kalongo reprodueixen un so únic. La banda beu de les influències de diferents artistes emblemàtics com Fela Kuti, James Brown, Miles Davis o músiques tradicionals del Nord de Moçambic, d’on és originari el seu fundador SimonalBie.

El 2011 guanyen la Beca Diversons i enregistren el seu primer disc ”Moya Kalongo” . L’enregistrament ve de la mà de César J. Cisneros, productor de referència de grups de música mestissa. Aquesta banda compte amb un llarg recorregut amb més de 100 actuacions a festivals com Ollin Khan, Cruïlla de les Cultures, Músiques del món, Multi Culti, entre altres.

El còctel de sons que ofereix Moya Kalongo ens porta una proposta brillant i singular, una autèntica festa de groove i ball que contagiarà a tots els assistents.

Alma Afrobeat Ensemble + Moya Kalongo a La Capsa:
Dissabte 19 de març, 22:30 h. – La Capsa (El Prat)
Anticipades: 6€ (+ despeses de gestió)
COMPRAR ENTRADES

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »