Curtcircuit 2016: Delafé i Carla a actuaran a Lleida, Tarragona i Mataró

By MUSICA, Noticies Musicals
març 31

Curtcircuit 2016: Delafé i Carla a actuaran a Lleida, Tarragona i Mataró

Els pròxims 9, 16 i 29 d’abril, al Cafè del Teatre (Lleida), a la Sala Zero (Tarragona) i a la Sala Clap (Mataró) respectivament, Curtcircuit portarà als escenaris a Delafè i Carla, dos artistes amb propostes tan diferents com extraordinàries.

Delafé presentarà el seu últim treball “La fuerza irresistible” que arriba carregat de cançons plenes de vida y bon rotllo. Aquest primer àlbum en solitari reuneix característiques ja identitàries com la integració dels generes més diversos (pop, hip-hop, soul, funk,…) i les ganes, l’amor i la curació que l’artista posa en tot allò que fa.

Per la seva part, Carla ens portarà “Night Thoughts”, un primer àlbum en el que volca la feina feta en els darrers anys. L’artista ens farà viatjar per la sonoritat electrònica amb notes delicades però amb tota la seva gran presència.

Dos artistes que han explotat, a la seva manera, la creativitat i el talent més personal en els projectes que aquests dies presenten.

“Gens val més que la vida. Lluitin per la felicitat, i la felicitat és donar-li contingut a la vida.” Aquest al·legat vital de José Mujica ens sorprèn enmig de “Tenemos un don”, una de les cançons més lluminoses de “La fuerza irresistible” (Warner, 2016), el primer disc de DELAFÉ, nou projecte musical d’Oscar D’Aniello després de la seva aventura de més d’una dècada amb Delafé y las Flores Azules.

El resultat és una autèntica liquadora de sons que planeja per diversos estils sempre abraçant l’esperit de la música negra. Un arsenal de cançons rompepistas i vitalistes que consoliden una versatilitat molt poc comuna en la composició musical: pop, hip-hop, soul, funk, electro, disco, i l’inconfusible parafrasejat de Delafé, la seva energia incombustible i l’autoria de missatges bala. Oscar i Dani han comptat amb col·laboracions destacades com La Bien Querida, Carlos Cros, Priscila, Voxelements i, per descomptat les Flores Azules d’Helena Miquel.

CARLA debuta amb Night Thoughts (Sones, 2016), un disc d’aura nocturna, de synth pop i electrònica fina, suggerent i elegant.

Després dels seus dos primers singles publicats, Let’s burn a forest (autoeditat, 2014) i Lucky One (Sones, 2015), arriba finalment l’esperat llarga durada del projecte musical de la inquieta i polifacètica artista Carla Serrat.

Tot compilant l’arxiu de cançons creades fins a data d’avui, les composicions de Night Thoughts comparteixen una base de sintetitzadors majoritàriment analògics, practicats per Carla, i la pulsió rítmica orgànica del seu germà Toni Serrat. Juntament amb la veu càlida, però a la vegada intensa, i els arranjaments de producció, s’accentuen els paisatges electrònics i evocadors que inspiren referents com Chromatics, Everything But The Girl, James Blake, Lali Puna, The Postal Service i Sade.

“Night Thouhgts” compta, a més, amb les col·laboracions especials de Núria Graham, Marcel Caballé i Víctor Partido.

Delafé + Carla:

Dissabte 9 d’abril, 22:00 h. – Cafè del Teatre (Lleida) 
Anticipades: 12€ (+ despeses de gestió) / Taquilla: 15€ 

Delafé + Carla:

Dissabte 16 d’abril, 22:30 h. – Sala Zero (Tarragona) 
Anticipades: 12€ (+ despeses de gestió) / Taquilla: 15€ 

Delafé + Carla:

Divendres 29 d’abril, 22:30 h. – Sala Clap (Mataró) 
Anticipades: 12€ (+ despeses de gestió) / Taquilla: 15€ 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »