Curtcircuit 2016: Joan Miquel Oliver i Nacho Umbert a Badalona

Curtcircuit 2016: Joan Miquel Oliver i Nacho Umbert a Badalona
By MUSICA, Noticies Musicals
abr. 12

Curtcircuit 2016: Joan Miquel Oliver i Nacho Umbert a Badalona

El pròxim 15 d’abril, a les 22:30h, el mallorquí Joan Miquel Oliver i el barcelonès Nacho Umbert, actuaran a la sala Sarau de Badalona, presentant els seus últims treballs.

El cantautor Joan Miquel Oliver, fundador de Antonia Font, arriba amb el seu tercer àlbum en solitari, “Pegasus”. Un treball que trenca els esquemes clàssics sonors i aporta una mirada profundament poètica de la seva visió del món.

Per altre banda, el cantautor Nacho Umbert, antic membre de Paperhouse, presenta el seu últim treball, “Familia”, en el que dibuixa sobre el seu arbre genealògic. Un artista inclassificable pel seu estil personal i íntim fora del comú, en el que s’ha de confiar cegament i deixar-se endur.

Un concert amb dos poetes que posen lírica al seu so i melodia a les seves paraules, en un viatge pels seus mons més particulars i quotidians.

JOAN MIQUEL OLIVER, fundador, compositor i guitarrista dels llegendaris Antònia Font retorna un any i mig desprès dels concerts de comiat, a lloms de Pegasus (Sony Music, 2015), el seu tercer àlbum en solitari després de Surfistes en càmera lenta (2005) i Bombón Mallorquín (2009) i primer des de la separació de la banda mallorquina.

Fidel a un imaginari poètic càlidament familiar, el disc de Joan Miquel Oliver proposa un viatge per la illa de la calma que, partint de la mar, ens porta cap a l’interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització

Patrons de samba i llunyans ecos de cúmbia, electrònica i rock, Teuleres tancades i Flors de cactus en deu cançons al marge de tota regla i convenció.

Tot intercalant la pràctica totalitat del seu repertori anterior, el també escriptor i filòsof mallorquí transforma les petites coses del nostre dia a dia en material literari de primer ordre, encenent les estrelletes d’un univers oníric, personal i absolutament intransferible. Pop pur en els límits de la realitat.

El músic barcelonès NACHO UMBERT, ex membre de la mítica banda Paperhouse, és conegut com un dels cantautors més atípics dels nostre país. Amb un sol àlbum publicat en el 96, estranyament titulat “Adiós”, el projecte encara és considerat un dels discos més únics i inclassificables de l’escena de l’indie espanyol.

Tres dècades després, el cantant i compositor reapareix com a “Nacho Umbert i la compañía” presentant l’àlbum “Ay…” en el 2010 i “No os creáis ni la mitad” en el 2011, per a que tothom tornés a gaudir del seu pop somiador.

En el 2015 Nacho Umbert estrena el seu tercer disc d’estudi “Familia” en el que, al igual que ens els anteriors projectes, col·labora amb Refree. A “Familia”, el cantautor fa, com indica el seu propi nom, un retrat de la seva família, y ens parla del seu arbre genealògic a través de nou cançons.


Joan Miquel Oliver + Nacho Umbert:
Divendres 15 d’abril – Portes: 20:30h. / Concert: 23:00h. – Sarau 08911 (Badalona) 
Anticipades: 12€ (+ despeses de gestió) / Taquilla: 15€ 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »