Curtcircuit 2016: Nueva Vulcano i Las Ruinas a Apolo

By MUSICA, Noticies Musicals
febr. 14

Curtcircuit 2016: Nueva Vulcano i Las Ruinas a Apolo

Les bandes barcelonines Nueva Vulcano i Las Ruinas actuaran el pròxim 18 de febrer a la sala Apolo de Barcelona

El pròxim 18 de febrer a les 20:30h, els barcelonins Nueva Vulcano i Las Ruinas portaran els seus treballs discogràfics a la sala Apolo de Barcelona, dins de la quarta edició del cicle Curtcircuit.

NUEVA VULCANO ens presentarà el seu nou EP “Número y Apellidos”, editat sota el segell Bcore i que inclou dos nous temes “Mike Woodward” i “El despertador”. Per la seva part, LAS RUINAS presentarà “Siesta Mayor”, un repertori amb cançons més enfocades cap al noise-pop.


NUEVA VULCANO

La banda formada per Artur Estrada, Albert Guàrdia i Wences Aparicio, farà saltar pels aires el públic de la Sala Apolo amb la èpica i la intensitat de la que tant bé ens tenen acostumats el grup barceloní.

Cinc anys després d’aquell cop de puny punk-rock que va suposar “Los Peces de Colores”, es publicava a començaments del 2015, i coincidint en els seus 10 anys de carrera i 25 de BCore,”Novelería”, un treball on el grup donava un nou pas endavant en el seu so, però sobretot, a nivell personal. Fruit d’aquest treball, “Novelería” es ja un dels millors discos de l’any segons els mitjans especialitzats.

Formació: Artur Estrada: veu i guitarra / Albert Guàrdia: batería / Wences Aparicio: baix i cors / Marc Clos: percusscions, teclay i vibràfon.

LAS RUINAS

Després d’una demo casolana “Lecciones de Submarinismo”, el grup enregistra el seu primer treball al 2010 Butano! i Disco de autoayuda para mutantes (2011). Aquell mateix any, fitxen per El Genio Equivocado, amb qui editen Groarrr! (2012) i Acidez House (2013).

El seus últims treballs Toni Bravo (El Genio Equivocado, 2014) i Siesta Mayor (El Genio Equivocado, 2015), aporten llum al seu repertori, amb cançons més enfocades cap al noise-pop i amb una clara vocació de sorprendre tant als seguidors més ruïnosos com al públic més exigent.

Las Ruinas és un grup especialitzat en el noble art de despatxar hits. Creadors d’autèntiques bombes punk-pop farcides d’humor.

Nueva Vulcano + Las Ruinas
Dijous 18 de febrer, 20:30 h. – Sala Apolo (Barcelona)
Anticipades: 12€ (+ despeses de gestió) / Taquilla: 15€

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »