Dia mundial de la poesia 2016

By #tweetrelats, LLETRES
març 22

Dia mundial de la poesia 2016

Sóc inquieta i no sé parar. Ho sé!
Aquesta vegada, he participat en el Dia mundial de la poesia 2016  #Eldiaadia #tweetrelat
 
 
Per cert, ens van fer una menció especial als que vàrem participar i… fa il·lusió!
I que és?
(Reproduït des de la web de Vullescriure)
 
El 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia, instituït per la UNESCO el 1999. Aquest 2016 VullEscriure se suma a la iniciativa per primera vegada amb dues activitats.

Per una banda, el dimarts 15 de març participarem en un recital de poesia al Bar l’Horiginal de Barcelona: «No té barana», amb versos de Joan Margarit, Joan Brossa, Maria Mercè Marçal, Joan Salvat-Papasseit, Anna Gas i Teresa Saborit.
Per l’altra, pel mateix Dia de la Poesia, el dilluns 21, hem organitzat amb la Fundació Joan Brossa una nova marató de #tweetrelat: en aquesta ocasió es tractarà de completar versos brossians que figuren al poemari «El dia a dia» de Joan Brossa. Des de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre, cada hora publicarem versos inacabats que haureu de completar amb les vostres paraules emprant les etiquetes #Eldiaadia i #tweetrelat. Una selecció dels versos participants seran impresos i enganxats en un mural que penjarem al Bar L’Horiginal amb motiu de la marató de poesia brossiana que la Fundació Brossa ha organitzat per homenatjar el poeta.
 

Actualització 22 de març del 2016 – Moltes gràcies a tots els qui ahir vau participar a la marató d’escriptura al twitter #Eldiaadia #tweetrelat per comemorar el Dia Mundial de la Poesia!

L’Storify que veieu en aquesta pàgina conté el recull de tots els versos que vau escriure. En total: una vintena d’escriptors i prop d’un centenar de piulades. Quin va ser el vers de Joan Brossa que va tenir més èxit? «M’assec en un balancí i miro…», amb un total de 10 piulades, seguit de ben a prop per «La gent hauria de tenir criteri propi i no pas…»«No anava a la recerca de cap tema…»«El centre de la nostra galàxia…» i «Em situo a l’esglaó 2 d’una escala…» Voleu descobrir de quins poemes formen part els versos que us vam proposar? Voleu llegir totes les continuacions que vau enviar? Feu un cop d’ull al recull que trobareu a l’inici d’aquesta pàgina 😉

Volem fer un reconeixement especial als piuladors que ahir varen publicar més de cinc versos: XusMas (@XusMas), Somnidolç (@Gina4224), Cristina Company (@Cristinabcn28), Quique Nogueras (@QuiqueNogueras) i Roser Caño Valls (@Rcanovalls). A vosaltres i a tots els poetes que ahir vàreu compartir amb nosaltres els vostres versos… Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »